A 100% A
Tekst str.
Læsetid: 5 min.
Opdateret: 04. december 2023

Lånio logoDerfor kan du stole på Samlelaan.net

Vores mission er at hjælpe dig med at træffe klogere finansielle beslutninger. Selvom vores service er gratis, bliver vi kompenseret af vores samarbejdspartnere, hvis du optager et lån, du har ansøgt gennem os. Uanset hvad er vores guides, information og kundeservice alt sammen designet til at tilbyde troværdig hjælp til dig for at du kan træffe det bedste valg til dine behov. Læs mere om hvordan vi tjener penge.

Et samlelån på 350.000 kr. giver overskud

Du kan spare dig selv for mange søvnløse nætter og ekstra udgifter ved at samle gæld. Når du har flere lån, betaler du renter, gebyrer og faste afdrag til forskellige banker hver måned. Dette er fordyrende for din økonomiske situation, og det kan få dig til at miste overblikket over din økonomi både her og nu samt i fremtiden.

Når du optager et samlelån til indfrielse af gæld, kommer du kun til at have én bankaftale at skulle forholde dig til. Det betyder, at der kun er en månedlig ydelse, som du skal betale tilbage til den pågældende bank, som du har valgt at blive kunde hos med dit samlelån på 350.000 kr. Du kan også læse om andre lånebeløb, hvis din restgæld er større eller mindre end 350.000 kr.

Eksempel på at samle lån

Herunder ser du et fiktivt eksempel på en situation, hvor låntager har forskellige typer og størrelser af lån. Vedkommende mangler endnu at betale 348.996 kr. tilbage til sine kreditorer. Hvert lån har sin rente, som der betales af i de faste afdrag.

Nuværende lån
Nuværende lånLånebeløbRestgældMånedlig ydelseResterende omkostninger
Forbrugslån80.000 kr.69.882 kr.1.790 kr.17.828 kr.
Privatlån150.000 kr.100.008 kr.2.872 kr.12.577 kr.
Billån200.000 kr.179.106 kr.3.632 kr.71.519 kr.
Total430.000 kr.348.996 kr.8.294 kr.101.924 kr.
Forbrugslån

Forbrugslån på 80.000 kr. med en årlig variabel rente på 12%, stiftelsesomkostning på 2% = 1.600 kr. og en løbetid på 60 mdr. Der er afdraget på gælden i 12 måneder, så restgælden er på 69.882 kr., og de resterende kreditomkostninger er 17.828 kr.

Privatlån

Privatlån på 150.000 kr. med en årlig variabel rente på 15%, stiftelsesomkostning på 2% = 3.000 kr. og en løbetid på 84 mdr. Der er afdraget på gælden i 40 måneder, så restgælden er på 100.008 kr., og de resterende kreditomkostninger er 12.577 kr.

Billån

Billån på 200.000 kr. med en årlig variabel rente på 13%, stiftelsesomkostning på 2% = 4.000 kr. og en løbetid på 84 mdr. Der er afdraget på gælden i 16 måneder, så restgælden er på 179.106 kr., og de resterende kreditomkostninger er 71.519 kr.

Eksempel på besparelse ved samlelån

Når der optages ét samlet lån, fører det til besparelser allerede ved den næste måneds afdrag. Låntageren kommer i resten af løbetiden til at spare knap 2.000 kr. i månedlige ydelser.

Når vedkommende har betalt alt sin gæld tilbage, vil der være knap 60.000 kr. mere på bankkontoen, end det ville have været tilfældet uden et samlelån på 350.000 kr.

Nyt samlelån og besparelse
LånRestgæld / Nyt samlelånMånedlig ydelseKreditomkostninger
Gamle lån348.996 kr.8.294 kr.101.924 kr.
Samlelån350.000 kr.6.563 kr.43.791 kr.
Besparelse-1.731 kr.58.133 kr.

*Priserne er vejledende. Det er muligt, at du vil få andre priser tilbudt.

Samlelån

Samlelån på 350.000 kr. med en årlig variabel rente på 4%, stiftelsesomkostning på 2% = 7.000 kr. og en løbetid på 60 mdr. Samlet tilbagebetaling er 392.791 kr. Kreditomkostningerne udgør 43.791 kr., og den månedlige ydelse er 6.563 kr.

Hvad koster et samlelån?

Når du overvejer at låne penge, skal du altid forholde dig til, hvad den totale pris for din bankaftale bliver. Herved kan du bedst planlægge din økonomi, og du får et godt indtryk af, hvor mange penge du er i stand til at betale i månedlige ydelser.

Der vil altid være faste omkostninger på dit lån, som er med til at påvirke prisen for din bankaftale. Hvad dit lån koster, afhænger blandt andet af følgende:

  • Lånebeløb
  • Løbetid
  • Stiftelsesgebyr
  • Rente

Du kan selv være med til at bestemme, hvor meget dit lån skal koste. Løbetiden har stor betydning for den samlede pris af din bankaftale. Som tommelfingerregel kan du gå ud fra, at des flere afbetalingsperioder du vælger, des dyrere bliver dit lån. Dette skyldes, at der skal betales renter i længere tid.

Hvad der er det bedste lån for én person, kan være vidt forskellig i forhold til en anden låntager. Det vigtigste er, at du får et samlelån på 350.000 kr., som passer til din økonomiske situation.

Samlelaan.net kan hjælpe dig

Vil du have flere billige samlelån på 350.000 kr. at vælge imellem, skal du bruge Samlelaan.net. Her finder du en praktisk og simpel beregner, der på få minutter kan give dig svar på, hvor mange penge du kan se frem til at få tilovers hver måned ved at samle din gæld.

Du skal blot indtaste oplysninger om dine nuværende lån, hvorefter maskinen vil give et retvisende billede af din besparelse.

Når du har flere banktilbud at vælge imellem, kan du nemmeste finde frem til det billigste samlelån på 350.000 kr.

Forskellige beløb på samlelån
LånebeløbMulighed
Lån 100.000 kr.Ja ✅
Lån 150.000 kr.Ja ✅
Lån 200.000 kr.Ja ✅
Lån 250.000 kr.Ja ✅
Lån 300.000 kr.Ja ✅
Lån 350.000 kr.Ja ✅
Lån 400.000 kr.Ja ✅
Lån 450.000 kr.No
Lån 500.000 kr.No
Spar med samlelån nu Det tager kun 2 minutter

Spørgsmål og svar

Hvordan virker Samlelaan.net’s koncept?

Med Samlelaan.net’s unikke koncept er det nemmere, hurtigere og mere overskueligt for dig at samle lån online. Du udfylder én ansøgning. Herefter sætter vi bankerne i konkurrence om at give dig det bedste samlelån. Du modtager dine lånetilbud i vores platform, og du kan her nemt vælge dét lån, der passer dig bedst.

Hvilke fordele giver Samlelaan.net’s koncept mig?

Samlelaan.net fokuserer 100% på samlelån, hvilket sikrer dig en optimal låneproces, når du ønsker at samle gæld. Du sparer både tid og besvær ved at benytte dig af Samlelaan.net, hvor du med en enkelt ansøgning når ud til flere banker. Du undgår dermed at udfylde et hav af låneansøgninger. Bankerne ved, at de er i konkurrence med hinanden om at give dig det bedste lånetilbud, så dit samlelån bliver så billigt som muligt.

Hvilken rente får jeg?

Det er ikke op til os at fastsætte din rente, men vi kan vise dig bankernes minimum- og maksimumrente. Du kan få en rente rente ned til 3,49%, når du ansøger igennem Samlelaan.net. Du kan maksimalt få tilbudt en ÅOP på 25%. Hver enkelt bank afgør på baggrund af deres kreditvurdering af dig, hvilken rente de kan tilbyde i deres skræddersyede lånetilbud til dig.

Hvad er ÅOP?

ÅOP er en forkortelse for årlige omkostninger i procent og betegner således, hvor meget du skal betale samlet set i årlige omkostninger i forhold til det beløb du låner. Det indebærer alle omkostninger, der er forbundet med lånet. Du bør altid se på lånets ÅOP, når du vurderer lånetilbud.

Hvornår kan penge være på min konto?

Når du har ansøgt om samlelån igennem Samlelaan.net, vil du indenfor 2 hverdage modtage dine lånetilbud. Når du modtager dine lånetilbud, vil du samtidig blive oplyst om bankernes udbetalingstid.

Ønsker du at indfri din gæld selv, vil lånet blive overført til dig i løbet af 2 hverdage, efter du har underskrevet låneaftalen.

Ønsker du, at banken indfrier gælden for dig, vil banken indfri dine eksisterende lån, og du vil i stedet overgå til den nye låneaftale med den pågældende bank. Din ansøgning vil blive behandlet i løbet af 2 hverdage.

Ønsker du at låne et kontant beløb udover det beløb, som du ønsker at samle lån for, vil dette lån blive udbetalt til din konto i løbet 1-5 bankdage.

Kan jeg låne, selvom min økonomi er dårlig?

Det er ikke op til Samlelaan.net at vurdere, om din økonomi er god eller dårlig. Bankerne laver en individuel kreditvurdering af dig og baserer deres lånetilbud på de oplysninger, som du har udfyldt i vores låneformular. Du kan øge dine chancer for at få et samlelån ved at ansøge med en medansøger.

Hvor meget kan jeg samle lån for?

Du kan samle lån op til 400.000 kr. gennem Samlelaan.net.

Hvilke krav er der til mig som låntager?

Samlelaan.net’s samarbejdspartnere har ikke nødvendigvis de samme krav til låntagere. Derfor kan du blive godkendt af nogle og afvist andre. Som udgangspunkt gælder følgende krav:

  • Du må ikke være registreret i RKI.
  • Du skal minimum være 18 år.
  • Der kan være et minumumskrav til din indtægt.
  • Du skal have dansk adresse.
Kan jeg få et lån til kontant udbetaling udover samlelånet?

Ja, det er muligt for dig at et lån til kontant udbetaling udover det beløb, som du ønsker at samle lån for. Du kan angive dette oppe i formularen ved at svare ja til spørgsmålet “ønsker du penge til kontant udbetaling, udover de lån du vil samle?”. Herefter skal du blot indtaste beløbet på det lån, du ønsker at få udbetalt.

Koster det mig noget at anvende Samlelaan.net?

Nej, det er 100 % gratis og uforpligtende at ansøge om online samlelån gennem Samlelaan.net. Desuden tillægges der ikke omkostninger på dit lån ved vores unikke koncept - dine lånevilkår vil være de samme som dem, du får tilbudt direkte på bankernes hjemmesider.

Hvor lav kan min ydelse blive?

Der er flere muligheder for at opnå en lav ydelse. Eksempelvis kan du i vores låneformular forlænge løbetiden og dermed sænke den månedlige ydelse. Den månedlige ydelse fastsættes ikke af Samlelaan.net, men af vores banksamarbejdspartnere ud fra dit ønskede samlelån, tilbagebetalingstid, renter og andre gebyrer.

Hvor lang er tilbagebetalingstiden?

Du kan ansøge om en tilbagebetalingstid på 1-12 år (12-144 måneder). Du kan således til dels selv bestemme, hvor lang tilbagebetalingstiden skal være. Der kan dog opstå situationer, hvor Samlelaan.net’s banksamarbejdspartnere tilbyder dig samlelån med enten længere eller kortere tilbagebetalingstid end ønsket.

Kan jeg tage et lån, hvis jeg har en beskyttet adresse?

Ja, det er muligt at tage lån, selvom du har beskyttet adresse, men ikke anbefalet.

Det er muligt at optage et lån med adressebeskyttelse, men det er op til de enkelte banker, hvorvidt de tillader det eller ej. Ofte vil du blive bedt om at ophøre adressebeskyttelsen i den periode lånet ønskes eller benytte alternativ dokumentation. For at du kan modtage flest mulige lånetilbud og dermed få det billigste lån, anbefaler Samlelaan.net ikke, at du har adressebeskyttelse i perioden lånet ønskes.

Hvordan tjener Samlelaan.net penge?

Når en bruger vælger at optage et samlelån gennem vores koncept, modtager Samlelaan.net en lille provision fra den valgte samarbejdspartner.

Kan jeg fortryde et lån?

Ja, det er til enhver tid muligt at fortryde et lån (kreditaftale). Bestemmelserne står i kreditaftalelovens §19, som skriver, at låntager kan fortryde en aftale om en finansieringsaftale inden for 14 dage.

Hvordan kan du få hjælp?

Har du behov for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på 38 41 03 02. Du kan også skrive en mail til kundeservice@samlelaan.net, hvor du vil få svar inden for 24 timer på hverdage.

Vis mere

Vi er klar til at hjælpe

52 10 50 24 Chat med os
Åbningstider
Mandag–fredag:
09:00–17:00
Lørdag–søndag:
Lukket
? !