Samlelån med Bank Norwegian

Med 1 ansøgning får du gratis lånetilbud fra flere banker. Lån op til 500.000 kr. Rente fra 3,49%.

 • Udfyld én låneansøgning
 • Modtag lånetilbud fra flere førende banker
 • Vælg det bedste lån til dine behov

TrustScore 4,7
fra 353 anmeldelser
Låneformål
Kontaktinfo
Om dig
Privatøkonomi
Medansøger
Bankoplysninger
NemID
Spar tusindvis af kroner
Få tilbud på at samle dine eksisterende lån til ét billigere lån. Dine eksisterende lån bliver indfriet automatisk.
Indtast de lån du ønsker at samle her (op til 500.000 kr.)
Lånetype
Långiver
Månedlig ydelse
Restgæld
Lån 1:
Mdl. ydelse
Restgæld
Oversigt:
Samlet gæld: 0 kr.
Nyt lån til udbetaling: 0 kr.
Samlet lånebeløb: 0 kr.
Forventet månedlig ydelse:
0 kr.
i stedet for 0 kr.
`
Ved 7,3 % i debitorrente
E-mail
 
Opdateret: 11. april 2022

Sådan kan du samle lån med Bank Norwegian

Hver gang du tager et nyt lån, betyder det nye udgifter. Når du optager et lån, skal du både betale et månedligt gebyr, en rente samt et stiftelsesgebyr. Har du flere lån, kan du vælge at samle disse i et samelån hos Bank Norwegian.

Det kan være svært at overskue at have for mange lån på samme tid. Har du fx både forskellige forbrugslån, et billån og måske et huslån? Det kan være tærende både økonomisk og mentalt at have flere mindre lån.

Med et samlelån kan du ofte spare penge, og samtidig er det tit en del nemmere at overskue rent mentalt. I nedenstående guides du til, hvordan du kan samle lån i billige samlelån hos Bank Norwegian. Du kan også læse om andre låneudbydere, der tilbyder samlelån.

Hvem er Bank Norwegian?

Nogle af de billigste samlelån kan du bl.a. finde hos Bank Norwegian, som udbyder lån. Bank Norwegian blev stiftet i Oslo i Norge i 2007, hvorefter de kort efter blev godkendt til bank.

I begyndelsen opererede Bank Norwegian udelukkende i Norge. Senere udvidede banken til også at omfatte Sverige, og i 2015 trådte Bank Norwegian ind på markedet i både Finland og Danmark.

Med tiden er Bank Norwegian altså blevet en nordisk bank. Det er en digital bank, som bl.a. har den fordel at være meget fleksibel. I alt har over 1,7 millioner mennesker Bank Norwegian, som deres sekundære bank.

Eksempel på besparelse med et Bank Norwegian samlelån

Som sagt kan det ofte betale sig økonomisk, at du samler alle dine mindre lån i et fælles samlelån. Du kan tage et lån til indfrielse af gæld ved at samle gæld i et samlelån hos Bank Norwegian.

Vi har her opstillet et fiktivt eksempel for at illustrere den besparelse, som ofte findes i billige samlelån Bank Norwegian. I det fiktive eksempel har du en række mindre lån, som giver dig en samlet restgæld på 400.000 kr. Med dine gamle lån betaler du en månedlig ydelse på 10.000 kr.

Du tager nu et samlelån på 400.000 kr. med Bank Norwegian. Med en årlig variabel rente på 9% og en løbetid på 180 mdr. bliver din månedlige ydelse med samlelånet 4.118 kr. Du får altså en månedlig besparelse på hele 5.882 kr.

Besparelse ved samlelån
LånRestgæld / nyt samlelånMånedlig ydelse
Gamle lån400.000 kr.10.000 kr.
Samlelån400.000 kr.4.118 kr.
Besparelse-5.882 kr.

Samlelån på 400.000 kr. med en årlig variabel rente på 9%, stiftelsesgebyr 3% = 12.000 kr., administrationsgebyr på 25 kr. pr. md. og en løbetid på 180 mdr. ÅOP er 9,66 %. Samlet tilbagebetaling er 741.265 kr. Kreditomkostningerne udgør 341.265 kr., og den månedlige ydelse er 4.118 kr.

Hvad koster et Bank Norwegian samlelån?

Undrer du dig over, om det altid er muligt at spare penge med et Bank Norwegian samlelån? Der er forskel på, hvad et samlelån koster, og det er ikke altid muligt at spare penge ved at samle gæld.

Kort sagt afhænger prisen på et lån af følgende faktorer:

 • Lånebeløb
 • Rente
 • Løbetid
 • Stiftelsesgebyr

Det er altså disse parametre, som du bør holde øje med, når du skal tage et samlelån.

Det giver sig selv, at lånebeløbet er med til at diktere, hvad dit samlelån kommer til at koste i alt. Det samme gælder ift. renten. Jo højere rente, jo dyrere bliver dit samlelån Bank Norwegian.

En kort løbetid giver det billigste samlelån ift. et lån med lang løbetid. Jo længere løbetiden er, jo flere renter er du nødt til at betale, og på den måde bliver lånet dyrere. Hos Bank Norwegian er der intet oprettelsesgebyr. De tilbyder dig samtidig en lav rente på samlelån.

Få tilbud på samlelån med Samlelaan.net

Er du interesseret i at lave et samlelån? Hvis du gerne vil finde ud af, om det kan betale sig for dig at samle lån, så er der en meget nem og hurtig måde, du kan gøre dette på.

Hos Samlelaan.net kan du indtaste informationerne vedr. dit lån. Dette tager blot et par minutter. Herefter klikker du dig videre, og du kan med det samme se, hvor meget du kan spare med et samlelån.

Yderligere er det vigtigt at nævne, at det er nemmere at blive kreditgodkendt, hvis du ansøger med en medansøger.

Spar med samlelån nu Det tager kun 2 minutter
Samlelaan.net - Spørgsmål og svar

Med Samlelaan.net’s unikke koncept er det nemmere, hurtigere og mere overskueligt for dig at samle lån online. Du udfylder én ansøgning. Herefter sætter vi bankerne i konkurrence om at give dig det bedste samlelån. Du modtager dine lånetilbud i vores platform, og du kan her nemt vælge dét lån, der passer dig bedst.

Samlelaan.net fokuserer 100% på samlelån, hvilket sikrer dig en optimal låneproces, når du ønsker at samle gæld. Du sparer både tid og besvær ved at benytte dig af Samlelaan.net, hvor du med en enkelt ansøgning når ud til flere banker. Du undgår dermed at udfylde et hav af låneansøgninger. Bankerne ved, at de er i konkurrence med hinanden om at give dig det bedste lånetilbud, så dit samlelån bliver så billigt som muligt.

Det er ikke op til os at fastsætte din rente, men vi kan vise dig bankernes minimum- og maksimumrente. Du kan få en rente rente ned til 3,49%, når du ansøger igennem Samlelaan.net. Du kan maksimalt få tilbudt en ÅOP på 25%. Hver enkelt bank afgør på baggrund af deres kreditvurdering af dig, hvilken rente de kan tilbyde i deres skræddersyede lånetilbud til dig.

ÅOP er en forkortelse for årlige omkostninger i procent og betegner således, hvor meget du skal betale samlet set i årlige omkostninger i forhold til det beløb du låner. Det indebærer alle omkostninger, der er forbundet med lånet. Du bør altid se på lånets ÅOP, når du vurderer lånetilbud.

Når du har ansøgt om samlelån igennem Samlelaan.net, vil du indenfor 2 hverdage modtage dine lånetilbud. Når du modtager dine lånetilbud, vil du samtidig blive oplyst om bankernes udbetalingstid.

Ønsker du at indfri din gæld selv, vil lånet blive overført til dig i løbet af 2 hverdage, efter du har underskrevet låneaftalen.

Ønsker du, at banken indfrier gælden for dig, vil banken indfri dine eksisterende lån, og du vil i stedet overgå til den nye låneaftale med den pågældende bank. Din ansøgning vil blive behandlet i løbet af 2 hverdage.

Ønsker du at låne et kontant beløb udover det beløb, som du ønsker at samle lån for, vil dette lån blive udbetalt til din konto i løbet 1-5 bankdage.

Det er ikke op til Samlelaan.net at vurdere, om din økonomi er god eller dårlig. Bankerne laver en individuel kreditvurdering af dig og baserer deres lånetilbud på de oplysninger, som du har udfyldt i vores låneformular. Du kan øge dine chancer for at få et samlelån ved at ansøge med en medansøger.

Du kan samle lån op til 500.000 kr. gennem Samlelaan.net.

Samlelaan.net’s samarbejdspartnere har ikke nødvendigvis de samme krav til låntagere. Derfor kan du blive godkendt af nogle og afvist andre. Som udgangspunkt gælder følgende krav:

 • Du må ikke være registreret i RKI.
 • Du skal minimum være 18 år.
 • Der kan være et minumumskrav til din indtægt.
 • Du skal have dansk adresse.

Ja, det er muligt for dig at et lån til kontant udbetaling udover det beløb, som du ønsker at samle lån for. Du kan angive dette oppe i formularen ved at svare ja til spørgsmålet “ønsker du penge til kontant udbetaling, udover de lån du vil samle?”. Herefter skal du blot indtaste beløbet på det lån, du ønsker at få udbetalt.

Nej, det er 100 % gratis og uforpligtende at ansøge om online samlelån gennem Samlelaan.net. Desuden tillægges der ikke omkostninger på dit lån ved vores unikke koncept - dine lånevilkår vil være de samme som dem, du får tilbudt direkte på bankernes hjemmesider.

Der er flere muligheder for at opnå en lav ydelse. Eksempelvis kan du i vores låneformular forlænge løbetiden og dermed sænke den månedlige ydelse. Den månedlige ydelse fastsættes ikke af Samlelaan.net, men af vores banksamarbejdspartnere ud fra dit ønskede samlelån, tilbagebetalingstid, renter og andre gebyrer.

Du kan ansøge om en tilbagebetalingstid på 1-12 år (12-144 måneder). Du kan således til dels selv bestemme, hvor lang tilbagebetalingstiden skal være. Der kan dog opstå situationer, hvor Samlelaan.net’s banksamarbejdspartnere tilbyder dig samlelån med enten længere eller kortere tilbagebetalingstid end ønsket.

Ja, det er muligt at tage lån, selvom du har beskyttet adresse, men ikke anbefalet.

Det er muligt at optage et lån med adressebeskyttelse, men det er op til de enkelte banker, hvorvidt de tillader det eller ej. Ofte vil du blive bedt om at ophøre adressebeskyttelsen i den periode lånet ønskes eller benytte alternativ dokumentation. For at du kan modtage flest mulige lånetilbud og dermed få det billigste lån, anbefaler Samlelaan.net ikke, at du har adressebeskyttelse i perioden lånet ønskes.

Når en bruger vælger at optage et samlelån gennem vores koncept, modtager Samlelaan.net en lille provision fra den valgte samarbejdspartner.

Ja, det er til enhver tid muligt at fortryde et lån (kreditaftale). Bestemmelserne står i kreditaftalelovens §19, som skriver, at låntager kan fortryde en aftale om en finansieringsaftale inden for 14 dage.

Har du behov for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på 38 41 03 02. Du kan også skrive en mail til kundeservice@samlelaan.net, hvor du vil få svar inden for 24 timer på hverdage.