A 100% A
Tekst str.
Læsetid: 5 min.
Opdateret: 04. december 2023

Lånio logoDerfor kan du stole på Samlelaan.net

Vores mission er at hjælpe dig med at træffe klogere finansielle beslutninger. Selvom vores service er gratis, bliver vi kompenseret af vores samarbejdspartnere, hvis du optager et lån, du har ansøgt gennem os. Uanset hvad er vores guides, information og kundeservice alt sammen designet til at tilbyde troværdig hjælp til dig for at du kan træffe det bedste valg til dine behov. Læs mere om hvordan vi tjener penge.

Sådan kan du samle lån med Coop Bank

Vil du have 100% styr på din økonomi og hele tiden have et godt overblik over, hvor meget du betaler af hver måned på din gæld? Med et samlelån hos Coop Bank får du den mest overskuelige og enkle låneaftale, hvor du kun skal betale et månedligt gebyr til banken, og du skal kun forholde dig til én rentesats.

Det er muligt at samle forskellige typer af lån. Det kan blandt andet være billån, forbrugslån, kviklån eller et SMS lån.

Det behøver ikke tage mere end 10-15 minutter at samle gæld. Du kan klare det hele elektronisk, så du i ro og mag derhjemme kan få indsigt i, hvor meget du kan se frem til at spare i fremtiden. Vi har også samlet information om andre låneudbydere, som tilbyder samlelån, som du kan finde på siden her.

Hvem er Coop Bank?

Coop Bank er en 100% dansk bank, der har sit hovedsæde i Albertslund. For at blive kunde hos banken er det et krav, at du er medlem af Coop. Der eksisterer cirka 1.200 Coop-butikker herhjemme, hvor det er muligt at indsætte kontanter.

Der er flere forhold, der får Coop Bank til at skille sig ud fra de mange andre banker, der findes enten fysisk eller digitalt i Danmark. Udover krav om medlemskab af Coop, er banken også én af de nyeste på markedet herhjemme.

Den blev grundlagt i år 2012, og allerede 8 år efter stiftelsen (i december år 2020) blev banken kåret som ”Bedst i Test” af Forbrugerrådet TÆNK i deres store undersøgelse af långivere på det danske område. I testen blev 26 banker undersøgt og analyseret, hvoraf det var Coop Bank, som det respekterede magasin kårede som den bedste långiver.

Én af årsagerne til titlen som den bedste bank skyldes blandt andet den kundeservice, som Coop Banks hjemmeside er karakteriseret af. Den brugervenlige og hjælpsomme hjemmeside har gode forklaringer og beskrivelser, der skaber tryghed hos kommende og eksisterende kunder.

Derudover kan kunderne glæde sig over, at de hos Coop Bank kan slippe for at betale etableringsomkostninger, når der oprettes et nyt lån.

Eksempel på besparelse med et Coop Bank samlelån

For mange mennesker kan det være kompliceret at danne sig et overblik over økonomien, når der er flere lån at betale tilbage af hver måned. Den helt store årsag til at ansøge om et Coop Bank samlelån er de månedlige besparelser.

Hos Coop Bank kan du låne fra 20.000 kr. og helt op til 350.000 kr. Vi har i det nedenstående tager udgangspunkt i et lån på 350.000 kr., men det er også populært at låne 100.000 kr. eller 200.000 kr. som samlelån.

Herunder ser du et fiktivt eksempel på, hvad det er muligt at opnå i månedlig besparelse, når du optager et lån til indfrielse af gæld. Som det ses i overblikket, kan låntageren i dette tilfælde spare mere end dobbelt så meget på månedlige ydelser ved at optage et samlelån hos Coop Bank:

Besparelse ved samlelån
LånRestgæld / nyt samlelånMånedlig ydelse
Gamle lån350.000 kr.9.000 kr.
Samlelån350.000 kr.3.604 kr.
Besparelse-5.396 kr.

Samlelån på 350.000 kr. med en årlig variabel rente på 3,95%, stiftelsesgebyr = 7.000 kr., administrationsgebyr på 25 kr. pr. md. og en løbetid på 120 mdr. ÅOP er 4,45 %. Samlet tilbagebetaling er 432.480 kr. Kreditomkostningerne udgør 82.480 kr., og den månedlige ydelse er 3.604 kr.

Hvad koster et Coop Bank samlelån?

Det har stor betydning for din fremtidige økonomi og din mulighed for at planlægge den, at du opnår kendskab til, hvad et samlelån hos Coop Bank vil koste dig. Når du kender alle omkostninger på lånet, ved du, hvad du skal betale hver måned, og du får samtidig indblik i, hvor mange penge du har tilovers.

Hvad et samlelån hos Coop Bank koster, vil altid afhænge af individuelle forhold. Du skal forholde dig til disse 4 faktorer, når du vil udregne omkostningerne:

  • Lånebeløb
  • Rente
  • Løbetid
  • Stiftelsesgebyr

Når du skal finde ud af, hvor stort dit samlelån skal være, skal du lægge alle dine nuværende lån og deres restbeløb sammen. Løbetiden benyttes ofte som betegnelse for afbetalingsperiode. Det er den tid, du betaler af på dit lån. Hvor lang denne skal være, har du selv indflydelse på, når du ansøger om dit lån.

Ønsker du luft i økonomien, mens du afdrager på dit samlelån hos Coop Bank, kan det være det rette med en længere løbetid. Og vil du hurtigst mulig blive gældfri, og har du en stærk økonomi, kan en kort løbetid være den bedste løsning for dig.

Det er renten, der har stor indflydelse på, hvor meget du kommer til at betale for dit lån. Des længere løbetid, des flere renter kommer du til at betale.

Få tilbud på samlelån med Samlelaan.net

Hos Samlelaan.net finder du en simpel og hjælpsom låneberegner, der på få minutter kan vise dig, hvor mange penge du kan se frem til at spare, når du ansøger om et samlelån. For at opnå det mest retvisende indtryk af din besparelse, skal du angive, hvilke banker du er kunde hos nu, hvilke typer af lån du har, din restgæld samt størrelserne af de månedlige ydelser.

Det smarte ved låneberegneren er, at du udover at få et estimat på din besparelse også samtidig gratis kan indhente flere lånetilbud på billige samlelån. Du slipper med andre ord for selv at stå for at kontakte en hel masse banker. Når du har modtaget tilbuddene, kan du 100% frit selv vælge, hvilken bank du vil være kunde hos, når du vælger det billigste samlelån.

Vil du finde ud af, hvor du får billige samlelån, skal du forholde dig til lånetilbuddene. Lånet med den laveste ÅOP er det billigste tilbud for dig at skrive under på.

Vil du højne din chance for at blive kreditgodkendt, kan det svare sig at ansøge med en medansøger.

Spar med samlelån nu Det tager kun 2 minutter

Spørgsmål og svar

Hvordan virker Samlelaan.net’s koncept?

Med Samlelaan.net’s unikke koncept er det nemmere, hurtigere og mere overskueligt for dig at samle lån online. Du udfylder én ansøgning. Herefter sætter vi bankerne i konkurrence om at give dig det bedste samlelån. Du modtager dine lånetilbud i vores platform, og du kan her nemt vælge dét lån, der passer dig bedst.

Hvilke fordele giver Samlelaan.net’s koncept mig?

Samlelaan.net fokuserer 100% på samlelån, hvilket sikrer dig en optimal låneproces, når du ønsker at samle gæld. Du sparer både tid og besvær ved at benytte dig af Samlelaan.net, hvor du med en enkelt ansøgning når ud til flere banker. Du undgår dermed at udfylde et hav af låneansøgninger. Bankerne ved, at de er i konkurrence med hinanden om at give dig det bedste lånetilbud, så dit samlelån bliver så billigt som muligt.

Hvilken rente får jeg?

Det er ikke op til os at fastsætte din rente, men vi kan vise dig bankernes minimum- og maksimumrente. Du kan få en rente rente ned til 3,49%, når du ansøger igennem Samlelaan.net. Du kan maksimalt få tilbudt en ÅOP på 25%. Hver enkelt bank afgør på baggrund af deres kreditvurdering af dig, hvilken rente de kan tilbyde i deres skræddersyede lånetilbud til dig.

Hvad er ÅOP?

ÅOP er en forkortelse for årlige omkostninger i procent og betegner således, hvor meget du skal betale samlet set i årlige omkostninger i forhold til det beløb du låner. Det indebærer alle omkostninger, der er forbundet med lånet. Du bør altid se på lånets ÅOP, når du vurderer lånetilbud.

Hvornår kan penge være på min konto?

Når du har ansøgt om samlelån igennem Samlelaan.net, vil du indenfor 2 hverdage modtage dine lånetilbud. Når du modtager dine lånetilbud, vil du samtidig blive oplyst om bankernes udbetalingstid.

Ønsker du at indfri din gæld selv, vil lånet blive overført til dig i løbet af 2 hverdage, efter du har underskrevet låneaftalen.

Ønsker du, at banken indfrier gælden for dig, vil banken indfri dine eksisterende lån, og du vil i stedet overgå til den nye låneaftale med den pågældende bank. Din ansøgning vil blive behandlet i løbet af 2 hverdage.

Ønsker du at låne et kontant beløb udover det beløb, som du ønsker at samle lån for, vil dette lån blive udbetalt til din konto i løbet 1-5 bankdage.

Kan jeg låne, selvom min økonomi er dårlig?

Det er ikke op til Samlelaan.net at vurdere, om din økonomi er god eller dårlig. Bankerne laver en individuel kreditvurdering af dig og baserer deres lånetilbud på de oplysninger, som du har udfyldt i vores låneformular. Du kan øge dine chancer for at få et samlelån ved at ansøge med en medansøger.

Hvor meget kan jeg samle lån for?

Du kan samle lån op til 400.000 kr. gennem Samlelaan.net.

Hvilke krav er der til mig som låntager?

Samlelaan.net’s samarbejdspartnere har ikke nødvendigvis de samme krav til låntagere. Derfor kan du blive godkendt af nogle og afvist andre. Som udgangspunkt gælder følgende krav:

  • Du må ikke være registreret i RKI.
  • Du skal minimum være 18 år.
  • Der kan være et minumumskrav til din indtægt.
  • Du skal have dansk adresse.
Kan jeg få et lån til kontant udbetaling udover samlelånet?

Ja, det er muligt for dig at et lån til kontant udbetaling udover det beløb, som du ønsker at samle lån for. Du kan angive dette oppe i formularen ved at svare ja til spørgsmålet “ønsker du penge til kontant udbetaling, udover de lån du vil samle?”. Herefter skal du blot indtaste beløbet på det lån, du ønsker at få udbetalt.

Koster det mig noget at anvende Samlelaan.net?

Nej, det er 100 % gratis og uforpligtende at ansøge om online samlelån gennem Samlelaan.net. Desuden tillægges der ikke omkostninger på dit lån ved vores unikke koncept - dine lånevilkår vil være de samme som dem, du får tilbudt direkte på bankernes hjemmesider.

Hvor lav kan min ydelse blive?

Der er flere muligheder for at opnå en lav ydelse. Eksempelvis kan du i vores låneformular forlænge løbetiden og dermed sænke den månedlige ydelse. Den månedlige ydelse fastsættes ikke af Samlelaan.net, men af vores banksamarbejdspartnere ud fra dit ønskede samlelån, tilbagebetalingstid, renter og andre gebyrer.

Hvor lang er tilbagebetalingstiden?

Du kan ansøge om en tilbagebetalingstid på 1-12 år (12-144 måneder). Du kan således til dels selv bestemme, hvor lang tilbagebetalingstiden skal være. Der kan dog opstå situationer, hvor Samlelaan.net’s banksamarbejdspartnere tilbyder dig samlelån med enten længere eller kortere tilbagebetalingstid end ønsket.

Kan jeg tage et lån, hvis jeg har en beskyttet adresse?

Ja, det er muligt at tage lån, selvom du har beskyttet adresse, men ikke anbefalet.

Det er muligt at optage et lån med adressebeskyttelse, men det er op til de enkelte banker, hvorvidt de tillader det eller ej. Ofte vil du blive bedt om at ophøre adressebeskyttelsen i den periode lånet ønskes eller benytte alternativ dokumentation. For at du kan modtage flest mulige lånetilbud og dermed få det billigste lån, anbefaler Samlelaan.net ikke, at du har adressebeskyttelse i perioden lånet ønskes.

Hvordan tjener Samlelaan.net penge?

Når en bruger vælger at optage et samlelån gennem vores koncept, modtager Samlelaan.net en lille provision fra den valgte samarbejdspartner.

Kan jeg fortryde et lån?

Ja, det er til enhver tid muligt at fortryde et lån (kreditaftale). Bestemmelserne står i kreditaftalelovens §19, som skriver, at låntager kan fortryde en aftale om en finansieringsaftale inden for 14 dage.

Hvordan kan du få hjælp?

Har du behov for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på 38 41 03 02. Du kan også skrive en mail til kundeservice@samlelaan.net, hvor du vil få svar inden for 24 timer på hverdage.

Vis mere

Vi er klar til at hjælpe

52 10 50 24 Chat med os
Åbningstider
Mandag–fredag:
09:00–17:00
Lørdag–søndag:
Lukket
? !