A 100% A
Tekst str.
Læsetid: 4 min.
Opdateret: 04. december 2023

Lånio logoDerfor kan du stole på Samlelaan.net

Vores mission er at hjælpe dig med at træffe klogere finansielle beslutninger. Selvom vores service er gratis, bliver vi kompenseret af vores samarbejdspartnere, hvis du optager et lån, du har ansøgt gennem os. Uanset hvad er vores guides, information og kundeservice alt sammen designet til at tilbyde troværdig hjælp til dig for at du kan træffe det bedste valg til dine behov. Læs mere om hvordan vi tjener penge.

Sådan kan du samle lån med Express Bank

Med et samlelån hos Express Bank kan du se frem til at få større råderum i økonomien og mere mentalt overskud. Du slipper for at afdrage på flere lån til forskellige kreditorer, når du kun har ét samlet lån, du skal forholde dig til.

Har du 2 eller flere kreditorer, du afdrager til hver måned, er det en god idé at forholde dig til, hvordan det kan få betydning for dig at samle lånene. Når du optager et samlelån hos Express Bank, skal du bruge lånebeløbet til at tilbagebetale, hvad du skylder hos dine nuværende kreditorer.

Før du ansøger om lån til indfrielse af gæld, skal du have styr på din økonomiske situation. Du skal vide, hvilke banker du betaler til her og nu, og du skal have styr på restbeløb og størrelserne på de månedlige ydelser. Når du har kendskab til dette, er du i stand til at udregne, hvor meget der er at spare for dig ved at samle gælden og kun have ét lån at skulle forholde dig til. Du kan også læse om andre udbydere her: Låneudbydere.

Hvem er Express Bank?

Express Bank er en af de største, digitale banker på det danske marked. Den blev grundlagt i år 1987 i samarbejde mellem Handelsbanken og Dansk Supermarked. Banken har cirka 200 ansatte, og dens hovedkontor befinder sig i Taastrup.

For mange låntagere kan det have stor betydning at være kunde hos en bank, som specialiserer sig i bestemte kundegrupper. For virksomheder vil det være banker, der har mange års erfaring med at tilbyde kreditløsninger til erhverv, som har stor værdi. Og som privatkunde kan det være ønsket at samarbejde med banker, der specialiserer sig i finansieringsløsninger til traditionelle kunder.

Det særlige ved Express Bank er, at den primært gør i lån og kreditter til private. Det sker direkte mellem bank og privatkunde, og det kan ske mellem samarbejdspartnere, der fungerer som bindeled mellem dig som kunde og Express Bank.

Banken samarbejder blandt andet med Power, Jysk, Thansen.dk, Louis Nielsen og Bilka, når der skal findes afbetalingsløsninger til kunderne.

Eksempel på besparelse

Det kan være hjælpsomt og informativt at gøre brug af en illustration på sammenligning af lån, når du vil have indblik i, hvad du kan spare på at vælge et samlelån hos Express Bank.

Herunder ses et fiktivt eksempel på, hvad en låntager opnår af økonomisk besparelse ved at lægge sine lån sammen til én bankaftale. Hvor vedkommende førhen har betalt 10.500 kr. til flere kreditorer, kan låntageren med et samlelån nøjes med at betale 4.367 kr. til banken, hvor vedkommende har sit samlelån.

Besparelse ved samlelån
LånRestgæld / nyt samlelånMånedlig ydelse
Gamle lån500.000 kr.10.500 kr.
Samlelån500.000 kr.4.367 kr.
Besparelse-6.133 kr.

Samlelån på 500.000 kr. med en årlig variabel rente på 3,55%, betalingsgebyr på 15 kr., administrationsgebyr 25 kr., stiftelsesgebyr 8.500 kr. og en løbetid på 144 mdr. ÅOP er 4,03%. Samlet tilbagebetaling er 628.878 kr. Kreditomkostningerne udgør 128.878 kr., og den månedlige ydelse er 4.367 kr.

Hvad koster et Express Bank samlelån?

Det er ikke nok kun at forholde sig til størrelse af lånebeløb og længde på afbetalingsperiode, når du vil vide, hvad et samlelån hos Express Bank vil koste dig.

Du skal medregnende følgende omkostninger, når prisen for dit samlelån skal udregnes:

  • Lånebeløb
  • Løbetid
  • Stiftelsesgebyr
  • Rente

Det er særligt renten, du skal holde øje med, når du sammenligner flere lån. Denne tilbagevendende omkostning er dét, der er prisen for at have fået lov til at låne penge hos en bank. Når du ansøger om et Express Bank samlelån, vil du få en såkaldt ”variabel rente”. Der findes 2 typer af renter (hhv. den variable og den faste). De fleste usikrede lån du kan finder er med variable renter.

Derudover skal du være opmærksom på, at din endelige rente altid er afhængig af den individuelle kreditvurdering, som banken laver på baggrund af din privatøkonomi. Det er derfor en god idé at indhente og sammenligne flere tilbud.

Den bedste måde at få det billigste samlelån på er ved at sammenligne flere lånetilbud fra forskellige banker.

Få tilbud på samlelån med Samlelaan.net

Det bliver ikke nemmere og mere simpelt for dig at finde frem til det billigste samlelån, end når du bruger låneberegneren hos Samlelaan.net.

Den elektroniske og intuitive regnemaskine er tilgængelig for alle og enhver, og den er enkel at benytte sig af.

Når du har indtastet, hvilke banker du er kunde hos nu, hvor meget du skylder hver bank i restgæld, og hvad dine månedlige ydelser er, får du gratis og uforpligtende tilbud på samlelån fra forskellige banker.

Disse tilbud kan du sammenligne i forhold til betalingsvilkår, rentesatser og særlige kundefordele, så du kan finde frem til dén bank, hvis tilbud passer bedst til dig og din økonomi.

Det kan svare sig at ansøge med en medansøger, når du vil forbedre dine chancer for at blive kreditgodkendt hos banken, som du har udvalgt.

Spar med samlelån nu Det tager kun 2 minutter

Spørgsmål og svar

Hvordan virker Samlelaan.net’s koncept?

Med Samlelaan.net’s unikke koncept er det nemmere, hurtigere og mere overskueligt for dig at samle lån online. Du udfylder én ansøgning. Herefter sætter vi bankerne i konkurrence om at give dig det bedste samlelån. Du modtager dine lånetilbud i vores platform, og du kan her nemt vælge dét lån, der passer dig bedst.

Hvilke fordele giver Samlelaan.net’s koncept mig?

Samlelaan.net fokuserer 100% på samlelån, hvilket sikrer dig en optimal låneproces, når du ønsker at samle gæld. Du sparer både tid og besvær ved at benytte dig af Samlelaan.net, hvor du med en enkelt ansøgning når ud til flere banker. Du undgår dermed at udfylde et hav af låneansøgninger. Bankerne ved, at de er i konkurrence med hinanden om at give dig det bedste lånetilbud, så dit samlelån bliver så billigt som muligt.

Hvilken rente får jeg?

Det er ikke op til os at fastsætte din rente, men vi kan vise dig bankernes minimum- og maksimumrente. Du kan få en rente rente ned til 3,49%, når du ansøger igennem Samlelaan.net. Du kan maksimalt få tilbudt en ÅOP på 25%. Hver enkelt bank afgør på baggrund af deres kreditvurdering af dig, hvilken rente de kan tilbyde i deres skræddersyede lånetilbud til dig.

Hvad er ÅOP?

ÅOP er en forkortelse for årlige omkostninger i procent og betegner således, hvor meget du skal betale samlet set i årlige omkostninger i forhold til det beløb du låner. Det indebærer alle omkostninger, der er forbundet med lånet. Du bør altid se på lånets ÅOP, når du vurderer lånetilbud.

Hvornår kan penge være på min konto?

Når du har ansøgt om samlelån igennem Samlelaan.net, vil du indenfor 2 hverdage modtage dine lånetilbud. Når du modtager dine lånetilbud, vil du samtidig blive oplyst om bankernes udbetalingstid.

Ønsker du at indfri din gæld selv, vil lånet blive overført til dig i løbet af 2 hverdage, efter du har underskrevet låneaftalen.

Ønsker du, at banken indfrier gælden for dig, vil banken indfri dine eksisterende lån, og du vil i stedet overgå til den nye låneaftale med den pågældende bank. Din ansøgning vil blive behandlet i løbet af 2 hverdage.

Ønsker du at låne et kontant beløb udover det beløb, som du ønsker at samle lån for, vil dette lån blive udbetalt til din konto i løbet 1-5 bankdage.

Kan jeg låne, selvom min økonomi er dårlig?

Det er ikke op til Samlelaan.net at vurdere, om din økonomi er god eller dårlig. Bankerne laver en individuel kreditvurdering af dig og baserer deres lånetilbud på de oplysninger, som du har udfyldt i vores låneformular. Du kan øge dine chancer for at få et samlelån ved at ansøge med en medansøger.

Hvor meget kan jeg samle lån for?

Du kan samle lån op til 400.000 kr. gennem Samlelaan.net.

Hvilke krav er der til mig som låntager?

Samlelaan.net’s samarbejdspartnere har ikke nødvendigvis de samme krav til låntagere. Derfor kan du blive godkendt af nogle og afvist andre. Som udgangspunkt gælder følgende krav:

  • Du må ikke være registreret i RKI.
  • Du skal minimum være 18 år.
  • Der kan være et minumumskrav til din indtægt.
  • Du skal have dansk adresse.
Kan jeg få et lån til kontant udbetaling udover samlelånet?

Ja, det er muligt for dig at et lån til kontant udbetaling udover det beløb, som du ønsker at samle lån for. Du kan angive dette oppe i formularen ved at svare ja til spørgsmålet “ønsker du penge til kontant udbetaling, udover de lån du vil samle?”. Herefter skal du blot indtaste beløbet på det lån, du ønsker at få udbetalt.

Koster det mig noget at anvende Samlelaan.net?

Nej, det er 100 % gratis og uforpligtende at ansøge om online samlelån gennem Samlelaan.net. Desuden tillægges der ikke omkostninger på dit lån ved vores unikke koncept - dine lånevilkår vil være de samme som dem, du får tilbudt direkte på bankernes hjemmesider.

Hvor lav kan min ydelse blive?

Der er flere muligheder for at opnå en lav ydelse. Eksempelvis kan du i vores låneformular forlænge løbetiden og dermed sænke den månedlige ydelse. Den månedlige ydelse fastsættes ikke af Samlelaan.net, men af vores banksamarbejdspartnere ud fra dit ønskede samlelån, tilbagebetalingstid, renter og andre gebyrer.

Hvor lang er tilbagebetalingstiden?

Du kan ansøge om en tilbagebetalingstid på 1-12 år (12-144 måneder). Du kan således til dels selv bestemme, hvor lang tilbagebetalingstiden skal være. Der kan dog opstå situationer, hvor Samlelaan.net’s banksamarbejdspartnere tilbyder dig samlelån med enten længere eller kortere tilbagebetalingstid end ønsket.

Kan jeg tage et lån, hvis jeg har en beskyttet adresse?

Ja, det er muligt at tage lån, selvom du har beskyttet adresse, men ikke anbefalet.

Det er muligt at optage et lån med adressebeskyttelse, men det er op til de enkelte banker, hvorvidt de tillader det eller ej. Ofte vil du blive bedt om at ophøre adressebeskyttelsen i den periode lånet ønskes eller benytte alternativ dokumentation. For at du kan modtage flest mulige lånetilbud og dermed få det billigste lån, anbefaler Samlelaan.net ikke, at du har adressebeskyttelse i perioden lånet ønskes.

Hvordan tjener Samlelaan.net penge?

Når en bruger vælger at optage et samlelån gennem vores koncept, modtager Samlelaan.net en lille provision fra den valgte samarbejdspartner.

Kan jeg fortryde et lån?

Ja, det er til enhver tid muligt at fortryde et lån (kreditaftale). Bestemmelserne står i kreditaftalelovens §19, som skriver, at låntager kan fortryde en aftale om en finansieringsaftale inden for 14 dage.

Hvordan kan du få hjælp?

Har du behov for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på 38 41 03 02. Du kan også skrive en mail til kundeservice@samlelaan.net, hvor du vil få svar inden for 24 timer på hverdage.

Vis mere

Vi er klar til at hjælpe

52 10 50 24 Chat med os
Åbningstider
Mandag–fredag:
09:00–17:00
Lørdag–søndag:
Lukket
? !