A 100% A
Tekst str.
Læsetid: 4 min.
Opdateret: 04. december 2023

Lånio logoDerfor kan du stole på Samlelaan.net

Vores mission er at hjælpe dig med at træffe klogere finansielle beslutninger. Selvom vores service er gratis, bliver vi kompenseret af vores samarbejdspartnere, hvis du optager et lån, du har ansøgt gennem os. Uanset hvad er vores guides, information og kundeservice alt sammen designet til at tilbyde troværdig hjælp til dig for at du kan træffe det bedste valg til dine behov. Læs mere om hvordan vi tjener penge.

Sådan kan du samle lån med Jyske Bank

På en halv time kan du komme til at spare dig selv for mange penge ved at optage et lån til indfrielse af gæld. Jyske Bank er iblandt de veletablerede og store banker herhjemme, som tilbyder muligheden. For mange mennesker kan det have stor betydning at samarbejde med én af landets største banker, der vægter både høj kundeservice og gode lånevilkår.

Du behøver ikke møde fysisk op i én af bankens filialer for at ansøge om et samlelån hos Jyske Bank. Du kan klare det hele derhjemmefra og på kort tid få dét overblik over din økonomi, som vil give dig mere ro og større overskud i fremtiden.

Ved at samle gæld slipper du for at betale flere renter og gebyrer til forskellige kreditorer om måneden. Når du godkendes til et samlelån, betaler enten du eller din nye låneudbyder dine eksisterende kreditorer tilbage, så du fremover kun har én bank, du skal forholde dig til i forhold til i forhold til afdrag og månedlige ydelser.

Læs videre her om Jyske Bank eller læs om andre låneudbydere, der tilbyder samlelån.

Hvem er Jyske Bank?

Både baseret på kundeforhold og antal medarbejdere er Jyske Bank én af de største banker i Danmark. Den har hovedsæde i Silkeborg, og den har omkring 3.800 ansatte. Banken har i alt 98 filialer fordelt i hele Danmark.

Som værende Danmarks næststørste bank hjælper Jyske Bank både privatkunder og erhvervskunder. Banken tilbyder en lang række bankprodukter, og den sætter en ære i at yde god og personlig service til hver af de cirka 80.000 medlemmer.

Banken har flere år modtaget såvel danske som internationale udmærkelser for dens resultater. Det ambitiøse slogan - ”Gør en forskel” - fortæller om bankens holdning til at være førende i Danmark, når det kommer til at hjælpe både nye og eksisterende kunder.

Eksempel på besparelse med et Jyske Bank samlelån

Nedenfor ses et fiktivt eksempel på, hvordan et samlelån på 200.000 kr. hos Jyske Bank kan frigive ekstra midler på din konto. Fremfor at betale 9.000 kr. i månedlige ydelser til flere banker, kan du så godt som halvere denne omkostning ved at vælge et samlelån.

Besparelse ved samlelån
LånRestgæld / nyt samlelånMånedlig ydelse
Gamle lån200.000 kr.9.000 kr.
Samlelån200.000 kr.4.037 kr.
Besparelse-4.963 kr.

Samlelån på 200.000 kr. med en årlig variabel rente på 7,19 %, stiftelsesgebyr = 4.061 kr., administrationsgebyr på 25 kr. pr. md. og en løbetid på 60 mdr. ÅOP er 8,9 %. Samlet tilbagebetaling er 242.200 kr. Kreditomkostningerne udgør 42.200 kr., og den månedlige ydelse er 4.037 kr.

Hvad koster et Jyske Bank samlelån?

Der findes ikke et eksakt svar på, hvad det koster dig at samle lån hos Jyske Bank. Bankaftalen har flere variabler, som du skal være opmærksom på, når du vil kende til omkostningerne.

Du skal forholde dig til følgende punkter i din bankaftale, når du vil udregne prisen for, hvad det vil koste dig at optage et samlelån hos Jyske Bank:

  • Lånebeløb
  • Løbetid
  • Rente
  • Stiftelsesgebyr

Mens rente og stiftelsesgebyr er relativt fastlagte omkostninger, kan du selv være med til at påvirke prisen for dit lån, når det kommer til beløb og løbetid.

Som tommelfingerregel kan du gå ud fra, at des længere løbetid (afbetalingsperiode) du vælger, des dyrere bliver din låneaftale. Dette skyldes, at du kommer til at betale månedlige ydelser og renter i længere, end hvis du valgte en kort afbetalingsperiode.

Fordelen ved at vælge en længere periode at betale af over er, at du får lave, månedlige ydelser.

Du skal altid gøre dig grundige tanker om din økonomi både nu og i fremtiden, når du beslutter dig for længden af løbetiden. Det vigtigste med dit samlelån hos Jyske Bank er, at du kan overholde din personlige bankaftale og kan betale hver en ydelse tilbage til banken.

Har du en presset økonomi, kan det være bedre for dig at vælge en længere løbetid fremfor at blive presset på økonomien med en kort afbetalingsperiode.

Få tilbud på samlelån hos Samlelaan.net

Uanset hvilken økonomisk situation du står i, kommer det dig både praktisk og økonomisk til gode, at du investerer lidt tid i at undersøge, hvor du kan få billige samlelån.

Hos Samlelaan.net kan du på få minutter opnå et retvisende indtryk af, hvor mange penge der kan spares for dig ved at få et samlelån.

Du får stillet en gratis og brugervenlig regnemaskine til rådighed på Samlelaan.net, der tager højde for de faktorer, som har indflydelse på dine nuværende bankomkostninger (herunder antal banker du er kunde hos, typer af lån samt de forskellige lånebeløb).

Har du flere tilbud fra forskellige banker at vælge imellem, finder du det billigste samlelån ved at forholde dig til punktet ”ÅOP”. ÅOP står for Årlige Omkostninger i Procent og er det bedste nøgletal at bruge, når du sammenligner flere lån. Lånet med den laveste ÅOP vil være den billigste bankaftale for dig at skrive under på.

Vil du forhøje din chancer for at blive kreditgodkendt, kan det svare sig at ansøge med en medansøger.

Spar med Samlelån nu Det tager kun 2 minutter
Mark Thorsen
Skrevet af Mark Thorsen, CEO & stifter
Mark Thorsen er direktør for Lånio.dk ApS. Siden 2012 har Mark arbejdet med formidling og sammenligning af usikrede lån samt øget gennemsigtighed på det finansielle marked i Danmark. Hans bedrifter indenfor lånemarkedet er bl.a. omtalt i Børsen og er desuden blevet anerkendt gennem EY Entrepreneur of the Year i 2018 og i 2019. Senest har selskabet bag Mikonomi.dk modtaget Børsens Gazellepris for 2019 og 2020.

Spørgsmål og svar

Hvordan virker Samlelaan.net’s koncept?

Med Samlelaan.net’s unikke koncept er det nemmere, hurtigere og mere overskueligt for dig at samle lån online. Du udfylder én ansøgning. Herefter sætter vi bankerne i konkurrence om at give dig det bedste samlelån. Du modtager dine lånetilbud i vores platform, og du kan her nemt vælge dét lån, der passer dig bedst.

Hvilke fordele giver Samlelaan.net’s koncept mig?

Samlelaan.net fokuserer 100% på samlelån, hvilket sikrer dig en optimal låneproces, når du ønsker at samle gæld. Du sparer både tid og besvær ved at benytte dig af Samlelaan.net, hvor du med en enkelt ansøgning når ud til flere banker. Du undgår dermed at udfylde et hav af låneansøgninger. Bankerne ved, at de er i konkurrence med hinanden om at give dig det bedste lånetilbud, så dit samlelån bliver så billigt som muligt.

Hvilken rente får jeg?

Det er ikke op til os at fastsætte din rente, men vi kan vise dig bankernes minimum- og maksimumrente. Du kan få en rente rente ned til 3,49%, når du ansøger igennem Samlelaan.net. Du kan maksimalt få tilbudt en ÅOP på 25%. Hver enkelt bank afgør på baggrund af deres kreditvurdering af dig, hvilken rente de kan tilbyde i deres skræddersyede lånetilbud til dig.

Hvad er ÅOP?

ÅOP er en forkortelse for årlige omkostninger i procent og betegner således, hvor meget du skal betale samlet set i årlige omkostninger i forhold til det beløb du låner. Det indebærer alle omkostninger, der er forbundet med lånet. Du bør altid se på lånets ÅOP, når du vurderer lånetilbud.

Hvornår kan penge være på min konto?

Når du har ansøgt om samlelån igennem Samlelaan.net, vil du indenfor 2 hverdage modtage dine lånetilbud. Når du modtager dine lånetilbud, vil du samtidig blive oplyst om bankernes udbetalingstid.

Ønsker du at indfri din gæld selv, vil lånet blive overført til dig i løbet af 2 hverdage, efter du har underskrevet låneaftalen.

Ønsker du, at banken indfrier gælden for dig, vil banken indfri dine eksisterende lån, og du vil i stedet overgå til den nye låneaftale med den pågældende bank. Din ansøgning vil blive behandlet i løbet af 2 hverdage.

Ønsker du at låne et kontant beløb udover det beløb, som du ønsker at samle lån for, vil dette lån blive udbetalt til din konto i løbet 1-5 bankdage.

Kan jeg låne, selvom min økonomi er dårlig?

Det er ikke op til Samlelaan.net at vurdere, om din økonomi er god eller dårlig. Bankerne laver en individuel kreditvurdering af dig og baserer deres lånetilbud på de oplysninger, som du har udfyldt i vores låneformular. Du kan øge dine chancer for at få et samlelån ved at ansøge med en medansøger.

Hvor meget kan jeg samle lån for?

Du kan samle lån op til 400.000 kr. gennem Samlelaan.net.

Hvilke krav er der til mig som låntager?

Samlelaan.net’s samarbejdspartnere har ikke nødvendigvis de samme krav til låntagere. Derfor kan du blive godkendt af nogle og afvist andre. Som udgangspunkt gælder følgende krav:

  • Du må ikke være registreret i RKI.
  • Du skal minimum være 18 år.
  • Der kan være et minumumskrav til din indtægt.
  • Du skal have dansk adresse.
Kan jeg få et lån til kontant udbetaling udover samlelånet?

Ja, det er muligt for dig at et lån til kontant udbetaling udover det beløb, som du ønsker at samle lån for. Du kan angive dette oppe i formularen ved at svare ja til spørgsmålet “ønsker du penge til kontant udbetaling, udover de lån du vil samle?”. Herefter skal du blot indtaste beløbet på det lån, du ønsker at få udbetalt.

Koster det mig noget at anvende Samlelaan.net?

Nej, det er 100 % gratis og uforpligtende at ansøge om online samlelån gennem Samlelaan.net. Desuden tillægges der ikke omkostninger på dit lån ved vores unikke koncept - dine lånevilkår vil være de samme som dem, du får tilbudt direkte på bankernes hjemmesider.

Hvor lav kan min ydelse blive?

Der er flere muligheder for at opnå en lav ydelse. Eksempelvis kan du i vores låneformular forlænge løbetiden og dermed sænke den månedlige ydelse. Den månedlige ydelse fastsættes ikke af Samlelaan.net, men af vores banksamarbejdspartnere ud fra dit ønskede samlelån, tilbagebetalingstid, renter og andre gebyrer.

Hvor lang er tilbagebetalingstiden?

Du kan ansøge om en tilbagebetalingstid på 1-12 år (12-144 måneder). Du kan således til dels selv bestemme, hvor lang tilbagebetalingstiden skal være. Der kan dog opstå situationer, hvor Samlelaan.net’s banksamarbejdspartnere tilbyder dig samlelån med enten længere eller kortere tilbagebetalingstid end ønsket.

Kan jeg tage et lån, hvis jeg har en beskyttet adresse?

Ja, det er muligt at tage lån, selvom du har beskyttet adresse, men ikke anbefalet.

Det er muligt at optage et lån med adressebeskyttelse, men det er op til de enkelte banker, hvorvidt de tillader det eller ej. Ofte vil du blive bedt om at ophøre adressebeskyttelsen i den periode lånet ønskes eller benytte alternativ dokumentation. For at du kan modtage flest mulige lånetilbud og dermed få det billigste lån, anbefaler Samlelaan.net ikke, at du har adressebeskyttelse i perioden lånet ønskes.

Hvordan tjener Samlelaan.net penge?

Når en bruger vælger at optage et samlelån gennem vores koncept, modtager Samlelaan.net en lille provision fra den valgte samarbejdspartner.

Kan jeg fortryde et lån?

Ja, det er til enhver tid muligt at fortryde et lån (kreditaftale). Bestemmelserne står i kreditaftalelovens §19, som skriver, at låntager kan fortryde en aftale om en finansieringsaftale inden for 14 dage.

Hvordan kan du få hjælp?

Har du behov for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på 38 41 03 02. Du kan også skrive en mail til kundeservice@samlelaan.net, hvor du vil få svar inden for 24 timer på hverdage.

Vis mere

Vi er klar til at hjælpe

52 10 50 24 Chat med os
Åbningstider
Mandag–fredag:
09:00–17:00
Lørdag–søndag:
Lukket
? !