Samlelån med Nordea

Med 1 ansøgning får du gratis lånetilbud fra flere banker. Lån op til 500.000 kr. Rente fra 3,49%.

 • Udfyld én låneansøgning
 • Modtag lånetilbud fra flere førende banker
 • Vælg det bedste lån til dine behov

TrustScore 4,7
fra 353 anmeldelser
Låneformål
Kontaktinfo
Om dig
Privatøkonomi
Medansøger
Bankoplysninger
NemID
Spar tusindvis af kroner
Få tilbud på at samle dine eksisterende lån til ét billigere lån. Dine eksisterende lån bliver indfriet automatisk.
Indtast de lån du ønsker at samle her (op til 500.000 kr.)
Lånetype
Långiver
Månedlig ydelse
Restgæld
Lån 1:
Mdl. ydelse
Restgæld
Oversigt:
Samlet gæld: 0 kr.
Nyt lån til udbetaling: 0 kr.
Samlet lånebeløb: 0 kr.
Forventet månedlig ydelse:
0 kr.
i stedet for 0 kr.
`
Ved 7,3 % i debitorrente
E-mail
 
Opdateret: 11. april 2022

Sådan kan du samle lån med Nordea

Vil du have overblikket og kontrollen tilbage over din økonomi, når du har flere lån, du betaler af på nu? Ved at samle lånene hos én og samme låneudbyder, kan du betale dine nuværende kreditorer ud, så du kun har én bankaftale at forholde dig til.

I praksis betyder det, at du kun har ét månedligt gebyr, hvilket gør det lettere for dig at planlægge din økonomi og hele tiden være ajourført med din beholdning på bankkontoen. Der er både store, velkendte banker med fysiske filialer, der tilbyder lån til indfrielse af gæld. Og der er små, onlinebaserede banker, der tilbyder deres kunder at samle lån hos dem.

Vælger du et samlelån hos Nordea, bliver du kunde hos én af landets mest profilerede og respekterede banker.

Hvem er Nordea?

Som selvstændig bank har Nordea eksisteret siden år 1998, hvor flere forskellige banker i Norden fusionerede. I dag har koncernen hovedsæde i Helsinki, og du finder filialer både i Norge, Sverige, Finland og Danmark. Banken beskæftiger omkring 30.000 mennesker, der blandt andet står for rådgivning af såvel private kunder som erhvervskunder.

Nordea tilbyder deres tusinder af danske kunder forskellige bankservices og -produkter – herunder  investering, lån og pension.

For mange mennesker har det stor, mental værdi at vælge en bank, der er velkendt, og som sætter en ære i at yde personlig og kompetent rådgivning til sine kunder. Vælger du et samlelån hos Nordea, bliver du kunde hos en af Danmarks og Nordens største bankkoncerner, som i mere end 20 år har været frontførende på det finansielle område. I år 2019 introducerede banken en chatrobot, der i dag er med til at gøre livet lettere og mere fleksibelt som kunde.

Eksempel på besparelse med et Nordea samlelån

Før du ansøger om samlelån hos Nordea, kan det være en hjælp at få indtryk af, hvordan bankaftalen kan få positiv betydning for dig og din økonomi. Herunder ses et fiktivt eksempel på en situation, hvor en låntager ansøger om samlelån hos banken, der modsvarer det samlede beløb, som vedkommende skylder sine kreditorer. Fremfor at betale flere månedlige afdrag til forskellige kreditorer på i alt 8.000 kr., kan låntageren spare 3.263 kr. hver måned på at samle sin gæld.

Besparelse ved samlelån
LånRestgæld / nyt samlelånMånedlig ydelse
Gamle lån300.000 kr.8.000 kr.
Samlelån300.000 kr.4.737 kr.
Besparelse-3.263 kr.

Samlelån på 300.000 kr. med en årlig variabel rente på 7,19%, stiftelsesgebyr = 1.633 kr., og en løbetid på 84 mdr. ÅOP er 9%. Samlet tilbagebetaling er 400.968 kr. Kreditomkostningerne udgør 100.968 kr., og den månedlige ydelse er 4.773 kr.

Hvad koster et Nordea samlelån?

Der vil altid være forskellige omkostninger, du skal forholde dig til, når du låner penge hos en bank. Det gælder uanset, om det er en ren onlinebank, eller om det er en stor bank som Nordea med mange fysiske filialer.

Når du vil udregne prisen for et samlelån hos Nordea, skal du forholde dig til følgende:

 • Lånebeløb
 • Løbetid
 • Rente
 • Stiftelsesgebyr

Renten er den primære, tilbagevendende omkostning, som et hvilket som helst lån vil være behæftet med. Du kan selv påvirke, hvad dit samlelån hos Nordea skal koste dig. Når du ansøger om dit lån, ledes du igennem en proces, hvor du skal angive det ønskede lånebeløb og løbetiden. Du kan vælge et lån på den sum penge, som du sammenlagt skylder dine kreditorer eller hæve lånebeløbet så du har penge til dig selv.

Der er sammenhæng mellem rente og løbetid samt prisen på et lån. Des længere tid du vælger at betale af over, des flere renter kommer du sammenlagt til at betale. Det er værd at bruge tid på at forholde dig til, hvor mange penge du er i stand til at afdrage på dit lån hver måned. Des tidligere du betaler dit lån til banken tilbage, des hurtigere bliver du gældfri igen.

Få tilbud på samlelån hos Samlelaan.net

Det er af interesse for langt de fleste låntagere at få billige samlelån. Når du vil have de bedste tilbud fra flere banker, og når du vil kunne sammenligne flere lån til indfrielse af gæld, skal du benytte dig af låneberegneren hos Samlelaan.net.

Den er enkel og uforpligtende for dig at bruge, og den kan på få minutter give dig et godt indtryk af, hvor mange penge du kan se frem til at spare ved at samle dine nuværende lån hos én bank. Du skal blandt andet indtaste, hvilke typer af lån du har nu, hvor meget du betaler af på dem hver måned, og hvor du er kunde.

Du vil modtage forskellige tilbud, hvilket gør dig i stand til at vælge det billigste samlelån. Det billigste lån er det, der har den laveste ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent). Er du i tvivl om, hvorvidt du kreditgodkendes hos bankerne, kan det svare sig at ansøge med en medansøger.

Spar med Samlelån nu Det tager kun 2 minutter
Samlelaan.net - Spørgsmål og svar

Med Samlelaan.net’s unikke koncept er det nemmere, hurtigere og mere overskueligt for dig at samle lån online. Du udfylder én ansøgning. Herefter sætter vi bankerne i konkurrence om at give dig det bedste samlelån. Du modtager dine lånetilbud i vores platform, og du kan her nemt vælge dét lån, der passer dig bedst.

Samlelaan.net fokuserer 100% på samlelån, hvilket sikrer dig en optimal låneproces, når du ønsker at samle gæld. Du sparer både tid og besvær ved at benytte dig af Samlelaan.net, hvor du med en enkelt ansøgning når ud til flere banker. Du undgår dermed at udfylde et hav af låneansøgninger. Bankerne ved, at de er i konkurrence med hinanden om at give dig det bedste lånetilbud, så dit samlelån bliver så billigt som muligt.

Det er ikke op til os at fastsætte din rente, men vi kan vise dig bankernes minimum- og maksimumrente. Du kan få en rente rente ned til 3,49%, når du ansøger igennem Samlelaan.net. Du kan maksimalt få tilbudt en ÅOP på 25%. Hver enkelt bank afgør på baggrund af deres kreditvurdering af dig, hvilken rente de kan tilbyde i deres skræddersyede lånetilbud til dig.

ÅOP er en forkortelse for årlige omkostninger i procent og betegner således, hvor meget du skal betale samlet set i årlige omkostninger i forhold til det beløb du låner. Det indebærer alle omkostninger, der er forbundet med lånet. Du bør altid se på lånets ÅOP, når du vurderer lånetilbud.

Når du har ansøgt om samlelån igennem Samlelaan.net, vil du indenfor 2 hverdage modtage dine lånetilbud. Når du modtager dine lånetilbud, vil du samtidig blive oplyst om bankernes udbetalingstid.

Ønsker du at indfri din gæld selv, vil lånet blive overført til dig i løbet af 2 hverdage, efter du har underskrevet låneaftalen.

Ønsker du, at banken indfrier gælden for dig, vil banken indfri dine eksisterende lån, og du vil i stedet overgå til den nye låneaftale med den pågældende bank. Din ansøgning vil blive behandlet i løbet af 2 hverdage.

Ønsker du at låne et kontant beløb udover det beløb, som du ønsker at samle lån for, vil dette lån blive udbetalt til din konto i løbet 1-5 bankdage.

Det er ikke op til Samlelaan.net at vurdere, om din økonomi er god eller dårlig. Bankerne laver en individuel kreditvurdering af dig og baserer deres lånetilbud på de oplysninger, som du har udfyldt i vores låneformular. Du kan øge dine chancer for at få et samlelån ved at ansøge med en medansøger.

Du kan samle lån op til 500.000 kr. gennem Samlelaan.net.

Samlelaan.net’s samarbejdspartnere har ikke nødvendigvis de samme krav til låntagere. Derfor kan du blive godkendt af nogle og afvist andre. Som udgangspunkt gælder følgende krav:

 • Du må ikke være registreret i RKI.
 • Du skal minimum være 18 år.
 • Der kan være et minumumskrav til din indtægt.
 • Du skal have dansk adresse.

Ja, det er muligt for dig at et lån til kontant udbetaling udover det beløb, som du ønsker at samle lån for. Du kan angive dette oppe i formularen ved at svare ja til spørgsmålet “ønsker du penge til kontant udbetaling, udover de lån du vil samle?”. Herefter skal du blot indtaste beløbet på det lån, du ønsker at få udbetalt.

Nej, det er 100 % gratis og uforpligtende at ansøge om online samlelån gennem Samlelaan.net. Desuden tillægges der ikke omkostninger på dit lån ved vores unikke koncept - dine lånevilkår vil være de samme som dem, du får tilbudt direkte på bankernes hjemmesider.

Der er flere muligheder for at opnå en lav ydelse. Eksempelvis kan du i vores låneformular forlænge løbetiden og dermed sænke den månedlige ydelse. Den månedlige ydelse fastsættes ikke af Samlelaan.net, men af vores banksamarbejdspartnere ud fra dit ønskede samlelån, tilbagebetalingstid, renter og andre gebyrer.

Du kan ansøge om en tilbagebetalingstid på 1-12 år (12-144 måneder). Du kan således til dels selv bestemme, hvor lang tilbagebetalingstiden skal være. Der kan dog opstå situationer, hvor Samlelaan.net’s banksamarbejdspartnere tilbyder dig samlelån med enten længere eller kortere tilbagebetalingstid end ønsket.

Ja, det er muligt at tage lån, selvom du har beskyttet adresse, men ikke anbefalet.

Det er muligt at optage et lån med adressebeskyttelse, men det er op til de enkelte banker, hvorvidt de tillader det eller ej. Ofte vil du blive bedt om at ophøre adressebeskyttelsen i den periode lånet ønskes eller benytte alternativ dokumentation. For at du kan modtage flest mulige lånetilbud og dermed få det billigste lån, anbefaler Samlelaan.net ikke, at du har adressebeskyttelse i perioden lånet ønskes.

Når en bruger vælger at optage et samlelån gennem vores koncept, modtager Samlelaan.net en lille provision fra den valgte samarbejdspartner.

Ja, det er til enhver tid muligt at fortryde et lån (kreditaftale). Bestemmelserne står i kreditaftalelovens §19, som skriver, at låntager kan fortryde en aftale om en finansieringsaftale inden for 14 dage.

Har du behov for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på 38 41 03 02. Du kan også skrive en mail til kundeservice@samlelaan.net, hvor du vil få svar inden for 24 timer på hverdage.