A 100% A
Tekst str.
Læsetid: 4 min.
Opdateret: 04. december 2023

Lånio logoDerfor kan du stole på Samlelaan.net

Vores mission er at hjælpe dig med at træffe klogere finansielle beslutninger. Selvom vores service er gratis, bliver vi kompenseret af vores samarbejdspartnere, hvis du optager et lån, du har ansøgt gennem os. Uanset hvad er vores guides, information og kundeservice alt sammen designet til at tilbyde troværdig hjælp til dig for at du kan træffe det bedste valg til dine behov. Læs mere om hvordan vi tjener penge.

Sådan kan du samle lån med Resurs Bank

Det kan blive fordyrende for dig, når du har flere lån, du betaler af på hver måned. Renterne på dine bankaftaler er med til at gøre det omkostningstungt for dig, og de mange bankaftaler kan komme til også at tære på din mentale konto. Mange mennesker mister overblikket, når der er flere lån at skulle forholde sig til.

Vil du have flere penge til overs hver måned, og ønsker du at få det totale overblik over din økonomi tilbage? Med et samlelån hos Resurs Bank slipper du for flere renter, mange bankaftaler og et stort omfang af fordyrende omkostninger. Ved at samle lånene hos Resurs Bank er der kun én aftale at forholde sig til i fremtiden. Du kan forvente at komme til at spare penge fra dét øjeblik af, hvor din nye aftale træder i kraft, og du har betalt dine nuværende kreditorer tilbage.

Det er både fornuftigt, effektivt og nemt at samle gæld og optage et samlelån hos Resurs Bank. Du kan klare det hele derhjemmefra, når du har modtaget tilbud fra forskellige banker og låneudbydere, og du har udset dig dén bankaftale, som matcher din økonomiske situation og dine ønsker i forhold til betingelser og vilkår.

Hvem er Resurs Bank?

Resurs blev grundlagt tilbage i år 1977 med formålet om at tilbyde finansieringsløsninger til detailkunder. I år 2001 får Resurs banklicens og kan nu tilbyde bankprodukter til både erhverv og private kunder. I løbet af de seneste 20 år har Resurs Bank udviklet sig i forhold til produkter og har ekspanderet til i dag at være repræsenteret i flere lande i Norden.

Den store koncern har omkring 5,7 millioner kunder i dag, der fordeler sig i både Sverige, Norge og herhjemme. Siden begyndelsen har individualitet, fleksibilitet og frihed været en del af kerneværdierne hos banken. Det er Resurs Banks mission at være med til at gøre livet nemmere som privatkunde og tilbyde fleksible finansieringsløsninger, som er skræddersyet den enkelte kundes behov.

Dette kommer blandt andet til udtryk i omfang af lånemuligheder og effektiviteten. Du kan forvente, at pengene fra et godkendt samlelån hos Resurs Bank bliver overført til din konto indenfor 3 hverdage. Du kan få et samlelån op til 300.00 kr. og vælge løbetid på flere år.

Eksempel på besparelse med et Resurs Bank samlelån

Når der skal træffes beslutning om nyt lån, skal du have tryghed i processen og vished omkring forbedringerne af din økonomiske situation. Det kan være en stor hjælp at gøre brug af en illustration over, hvordan et samlelån hos Resurs Bank kan hjælpe dig til at få en stærkere økonomi.

Herunder ses et fiktivt eksempel, hvor låntageren kan se frem til at spare mere end dobbelt så mange penge ved at ansøge om lån til indfrielse af gæld.

Besparelse ved samlelån
LånRestgæld / nyt samlelånMånedlig ydelse
Gamle lån300.000 kr.8.000 kr.
Samlelån300.000 kr.3.261 kr.
Besparelse-4.739 kr.

Samlelån på 300.000 kr. med en årlig variabel rente på 6,68%, stiftelsesgebyr = 17.970 kr., administrationsgebyr på 29 kr. pr. md. og en løbetid på 144 mdr. ÅOP er 8,26%. Samlet tilbagebetaling er 469.785 kr. Kreditomkostningerne udgør 169.785 kr., og den månedlige ydelse er 3.261 kr.

Hvad koster et Resurs Bank samlelån?

Uanset hvilken type lån du optager, er der flere omkostninger, du skal være opmærksom på. Når du vil regne ud, hvor et samlelån hos Resurs Bank kommer til at koste dig, skal du forholde dig til følgende punkter:

  • Stiftelsesgebyr
  • Rente
  • Lånebeløb
  • Løbetid

Du bestemmer mere eller mindre selv, hvad dit Resurs Bank samlelån skal koste afhængigt af, hvor mange penge du ansøger om, og hvor lang en løbetid du vælger. Det er renten, der er den mest indflydelsesrige, tilbagevendende omkostning på et lån. Du betaler rente for hver gang, du betaler månedlige ydelser. Derfor kan det svare sig at vælge en så kort løbetid som muligt, så du kommer til at betale færre renter.

For at opnå det billigste samlelån skal du sammenligne tilbud fra flere banker.

Få tilbud på samlelån med Samlelaan.net

Hos Samlelaan.net tager det dig kort tid at finde frem til de banker, som du kan få de billigste samlelån hos. Du skal bruge den uforpligtende og brugervenlige låneberegner, når du vil have de skarpeste og bedste tilbud fra flere banker. I beregneren skal du blandt andet indtaste, hvilke lån du har nu, og hvor meget du betaler af på dem hver måned.

På kort tid kan du få tilbud fra forskellige banker, så du har flere muligheder for samlelån at vælge imellem. Sørg for at læse alle vilkår og betingelser med småt, før du skriver under på et tilbud om lån.

Er du usikker på, om du kan blive kreditgodkendt hos dén bank, du har udvalgt, skal du overveje at ansøge med en medansøger.

Spar med samlelån nu Det tager kun 2 minutter

Spørgsmål og svar

Hvordan virker Samlelaan.net’s koncept?

Med Samlelaan.net’s unikke koncept er det nemmere, hurtigere og mere overskueligt for dig at samle lån online. Du udfylder én ansøgning. Herefter sætter vi bankerne i konkurrence om at give dig det bedste samlelån. Du modtager dine lånetilbud i vores platform, og du kan her nemt vælge dét lån, der passer dig bedst.

Hvilke fordele giver Samlelaan.net’s koncept mig?

Samlelaan.net fokuserer 100% på samlelån, hvilket sikrer dig en optimal låneproces, når du ønsker at samle gæld. Du sparer både tid og besvær ved at benytte dig af Samlelaan.net, hvor du med en enkelt ansøgning når ud til flere banker. Du undgår dermed at udfylde et hav af låneansøgninger. Bankerne ved, at de er i konkurrence med hinanden om at give dig det bedste lånetilbud, så dit samlelån bliver så billigt som muligt.

Hvilken rente får jeg?

Det er ikke op til os at fastsætte din rente, men vi kan vise dig bankernes minimum- og maksimumrente. Du kan få en rente rente ned til 3,49%, når du ansøger igennem Samlelaan.net. Du kan maksimalt få tilbudt en ÅOP på 25%. Hver enkelt bank afgør på baggrund af deres kreditvurdering af dig, hvilken rente de kan tilbyde i deres skræddersyede lånetilbud til dig.

Hvad er ÅOP?

ÅOP er en forkortelse for årlige omkostninger i procent og betegner således, hvor meget du skal betale samlet set i årlige omkostninger i forhold til det beløb du låner. Det indebærer alle omkostninger, der er forbundet med lånet. Du bør altid se på lånets ÅOP, når du vurderer lånetilbud.

Hvornår kan penge være på min konto?

Når du har ansøgt om samlelån igennem Samlelaan.net, vil du indenfor 2 hverdage modtage dine lånetilbud. Når du modtager dine lånetilbud, vil du samtidig blive oplyst om bankernes udbetalingstid.

Ønsker du at indfri din gæld selv, vil lånet blive overført til dig i løbet af 2 hverdage, efter du har underskrevet låneaftalen.

Ønsker du, at banken indfrier gælden for dig, vil banken indfri dine eksisterende lån, og du vil i stedet overgå til den nye låneaftale med den pågældende bank. Din ansøgning vil blive behandlet i løbet af 2 hverdage.

Ønsker du at låne et kontant beløb udover det beløb, som du ønsker at samle lån for, vil dette lån blive udbetalt til din konto i løbet 1-5 bankdage.

Kan jeg låne, selvom min økonomi er dårlig?

Det er ikke op til Samlelaan.net at vurdere, om din økonomi er god eller dårlig. Bankerne laver en individuel kreditvurdering af dig og baserer deres lånetilbud på de oplysninger, som du har udfyldt i vores låneformular. Du kan øge dine chancer for at få et samlelån ved at ansøge med en medansøger.

Hvor meget kan jeg samle lån for?

Du kan samle lån op til 400.000 kr. gennem Samlelaan.net.

Hvilke krav er der til mig som låntager?

Samlelaan.net’s samarbejdspartnere har ikke nødvendigvis de samme krav til låntagere. Derfor kan du blive godkendt af nogle og afvist andre. Som udgangspunkt gælder følgende krav:

  • Du må ikke være registreret i RKI.
  • Du skal minimum være 18 år.
  • Der kan være et minumumskrav til din indtægt.
  • Du skal have dansk adresse.
Kan jeg få et lån til kontant udbetaling udover samlelånet?

Ja, det er muligt for dig at et lån til kontant udbetaling udover det beløb, som du ønsker at samle lån for. Du kan angive dette oppe i formularen ved at svare ja til spørgsmålet “ønsker du penge til kontant udbetaling, udover de lån du vil samle?”. Herefter skal du blot indtaste beløbet på det lån, du ønsker at få udbetalt.

Koster det mig noget at anvende Samlelaan.net?

Nej, det er 100 % gratis og uforpligtende at ansøge om online samlelån gennem Samlelaan.net. Desuden tillægges der ikke omkostninger på dit lån ved vores unikke koncept - dine lånevilkår vil være de samme som dem, du får tilbudt direkte på bankernes hjemmesider.

Hvor lav kan min ydelse blive?

Der er flere muligheder for at opnå en lav ydelse. Eksempelvis kan du i vores låneformular forlænge løbetiden og dermed sænke den månedlige ydelse. Den månedlige ydelse fastsættes ikke af Samlelaan.net, men af vores banksamarbejdspartnere ud fra dit ønskede samlelån, tilbagebetalingstid, renter og andre gebyrer.

Hvor lang er tilbagebetalingstiden?

Du kan ansøge om en tilbagebetalingstid på 1-12 år (12-144 måneder). Du kan således til dels selv bestemme, hvor lang tilbagebetalingstiden skal være. Der kan dog opstå situationer, hvor Samlelaan.net’s banksamarbejdspartnere tilbyder dig samlelån med enten længere eller kortere tilbagebetalingstid end ønsket.

Kan jeg tage et lån, hvis jeg har en beskyttet adresse?

Ja, det er muligt at tage lån, selvom du har beskyttet adresse, men ikke anbefalet.

Det er muligt at optage et lån med adressebeskyttelse, men det er op til de enkelte banker, hvorvidt de tillader det eller ej. Ofte vil du blive bedt om at ophøre adressebeskyttelsen i den periode lånet ønskes eller benytte alternativ dokumentation. For at du kan modtage flest mulige lånetilbud og dermed få det billigste lån, anbefaler Samlelaan.net ikke, at du har adressebeskyttelse i perioden lånet ønskes.

Hvordan tjener Samlelaan.net penge?

Når en bruger vælger at optage et samlelån gennem vores koncept, modtager Samlelaan.net en lille provision fra den valgte samarbejdspartner.

Kan jeg fortryde et lån?

Ja, det er til enhver tid muligt at fortryde et lån (kreditaftale). Bestemmelserne står i kreditaftalelovens §19, som skriver, at låntager kan fortryde en aftale om en finansieringsaftale inden for 14 dage.

Hvordan kan du få hjælp?

Har du behov for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på 38 41 03 02. Du kan også skrive en mail til kundeservice@samlelaan.net, hvor du vil få svar inden for 24 timer på hverdage.

Vis mere

Vi er klar til at hjælpe

52 10 50 24 Chat med os
Åbningstider
Mandag–fredag:
09:00–17:00
Lørdag–søndag:
Lukket
? !