A 100% A
Tekst str.
Læsetid: 4 min.
Opdateret: 04. december 2023

Lånio logoDerfor kan du stole på Samlelaan.net

Vores mission er at hjælpe dig med at træffe klogere finansielle beslutninger. Selvom vores service er gratis, bliver vi kompenseret af vores samarbejdspartnere, hvis du optager et lån, du har ansøgt gennem os. Uanset hvad er vores guides, information og kundeservice alt sammen designet til at tilbyde troværdig hjælp til dig for at du kan træffe det bedste valg til dine behov. Læs mere om hvordan vi tjener penge.

Sådan kan du samle lån med Santander

Har du flere mindre lån? Det kan være, at du både har forbrugslån, måske et kviklån og et billån? For hvert lån du optager, skal du betale en månedlig ydelse, renter og andre kreditomkostninger. For at gøre det nemmere for dig selv kan du samle dine mindre lån i et samlelån hos Santander.

Ofte kan det betale sig økonomisk at samle gæld i billige samlelån. Det kan dog også have en anden positiv effekt. Det kan være mere eller mindre mentalt drænende at have flere mindre lån på samme tid, og det kan kræve et vist overskud at holde styr på disse.

Met et samlet lån til indfrielse af gæld bliver det nemmere for dig at overskue din økonomiske situation. Dette vil bringe dig på rette kurs, så du i fremtiden kan have så velfungerende en økonomi som muligt.

På denne side kan du læse om samlelån fra Santander. Du kan også læse om andre låneudbydere.

Hvem er Santander?

Du kan bl.a. optage et samlelån hos Santander. Santander er en nordisk bank, som har specialiseret sig indenfor billån og forbrugsfinansiering. Santander er førende på det danske marked indenfor disse felter. Desuden er Santander også specialister i privatlån, opsparingsprodukter og kreditkort.

Santander indgår som en del af Banco Santander, som er en af verdens største banker. Dette giver Santander et bredere og mere solidt fundament at stå på. Samtidig indgår Santander på denne måde i et internationalt samarbejde.

Når det kommer til samlelån, har Santander en hel del at byde på. Banken tilbyder en lav variabel debitorrente. Ansøgningsprocessen er nem og sikker, og du behøver ikke stille sikkerhed for at få et samlelån Santander.

Eksempel på besparelse med et Santander samlelån

Det er i mange tilfælde muligt at spare penge med et samlelån Santander. I et fiktivt eksempel kan du forestille dig, at du har en samlet restgæld på 350.000 kr. Denne restgæld består af forskellige gamle lån. Det kan fx være gæld fra kviklån og måske køb af bil.

Du beslutter dig for at tage et samlelån på 350.000 kr. Hos Santander har du en årlig variabel rente på 9,95% og et stiftelsesgebyr svarende til 10.500 kr. Du har også et administrationsgebyr på 25 kr. og en løbetid på 180 mdr.

I alt bliver din månedlige ydelse med et samlelån fra Santander 3.794 kr. Det giver dig en månedlig besparelse på 5.209 kr. Dette er altså et eksempel på, hvordan det er muligt for dig at samle lån i et billigere samlelån.

Besparelse ved samlelån
LånRestgæld / nyt samlelånMånedlig ydelse
Gamle lån350.000 kr.9.000 kr.
Samlelån350.000 kr.3.794 kr.
Besparelse-5.209 kr.

Samlelån på 350.000 kr. med en årlig variabel rente på 9,95%, stiftelsesgebyr 3% = 10.500 kr., administrationsgebyr på 25 kr. pr. md. og en løbetid på 180 mdr. ÅOP er 10,64 %. Samlet tilbagebetaling er 682.836 kr. Kreditomkostningerne udgør 332.836 kr., og den månedlige ydelse er 3.794 kr.

Hvad koster et Santander samlelån?

Er du i tvivl om, hvad et samlelån Santander koster? Kan man altid spare penge ved at samle gæld? Prisen på et samlelån afhænger generelt af følgende parametre:

  • Lånebeløb
  • Rente
  • Løbetid
  • Stiftelsesgebyr

For at finde ud af om du kan spare penge med et samlelån, er det disse fire ting, som du skal huske at kigge på.

Santander tilbyder en lav rente på samlelån, hvilket er med til at give dig det billigste samlelån. Du kan selv justere løbetiden. Jo kortere løbetid, jo flere penge kan du spare. Dog er det ikke altid, du har mulighed for at have en kort løbetid, da det jo kræver, at du har de penge, som skal udbetales, ved hånden.

Få tilbud på samlelån med Samlelaan.net

Er du interesseret i at finde ud af, om det er muligt for dig at spare penge med et samlelån? Det behøver ikke være svært at finde ud af dette. Det eneste, du skal gøre, er i virkeligheden bare at klikke ind på Samlelaan.net.

På Samlelaan.net har du mulighed for at indtaste informationer om dine lån. Når du har gjort det, skal du bare klikke dig videre, hvorefter du får et bud på, hvor mange du kan spare med et samlelån. Du kan få tilbud på samlelån på Samlelaan.net. Dette er ganske uforpligtende.

Hvis du er i tvivl om, om du kan blive kreditgodkendt, kan det være en fordel at ansøge med en medansøger.

Spar med samlelån nu Det tager kun 2 minutter
Mark Thorsen
Skrevet af Mark Thorsen, CEO & stifter
Mark Thorsen er direktør for Lånio.dk ApS. Siden 2012 har Mark arbejdet med formidling og sammenligning af usikrede lån samt øget gennemsigtighed på det finansielle marked i Danmark. Hans bedrifter indenfor lånemarkedet er bl.a. omtalt i Børsen og er desuden blevet anerkendt gennem EY Entrepreneur of the Year i 2018 og i 2019. Senest har selskabet bag Mikonomi.dk modtaget Børsens Gazellepris for 2019 og 2020.

Spørgsmål og svar

Hvordan virker Samlelaan.net’s koncept?

Med Samlelaan.net’s unikke koncept er det nemmere, hurtigere og mere overskueligt for dig at samle lån online. Du udfylder én ansøgning. Herefter sætter vi bankerne i konkurrence om at give dig det bedste samlelån. Du modtager dine lånetilbud i vores platform, og du kan her nemt vælge dét lån, der passer dig bedst.

Hvilke fordele giver Samlelaan.net’s koncept mig?

Samlelaan.net fokuserer 100% på samlelån, hvilket sikrer dig en optimal låneproces, når du ønsker at samle gæld. Du sparer både tid og besvær ved at benytte dig af Samlelaan.net, hvor du med en enkelt ansøgning når ud til flere banker. Du undgår dermed at udfylde et hav af låneansøgninger. Bankerne ved, at de er i konkurrence med hinanden om at give dig det bedste lånetilbud, så dit samlelån bliver så billigt som muligt.

Hvilken rente får jeg?

Det er ikke op til os at fastsætte din rente, men vi kan vise dig bankernes minimum- og maksimumrente. Du kan få en rente rente ned til 3,49%, når du ansøger igennem Samlelaan.net. Du kan maksimalt få tilbudt en ÅOP på 25%. Hver enkelt bank afgør på baggrund af deres kreditvurdering af dig, hvilken rente de kan tilbyde i deres skræddersyede lånetilbud til dig.

Hvad er ÅOP?

ÅOP er en forkortelse for årlige omkostninger i procent og betegner således, hvor meget du skal betale samlet set i årlige omkostninger i forhold til det beløb du låner. Det indebærer alle omkostninger, der er forbundet med lånet. Du bør altid se på lånets ÅOP, når du vurderer lånetilbud.

Hvornår kan penge være på min konto?

Når du har ansøgt om samlelån igennem Samlelaan.net, vil du indenfor 2 hverdage modtage dine lånetilbud. Når du modtager dine lånetilbud, vil du samtidig blive oplyst om bankernes udbetalingstid.

Ønsker du at indfri din gæld selv, vil lånet blive overført til dig i løbet af 2 hverdage, efter du har underskrevet låneaftalen.

Ønsker du, at banken indfrier gælden for dig, vil banken indfri dine eksisterende lån, og du vil i stedet overgå til den nye låneaftale med den pågældende bank. Din ansøgning vil blive behandlet i løbet af 2 hverdage.

Ønsker du at låne et kontant beløb udover det beløb, som du ønsker at samle lån for, vil dette lån blive udbetalt til din konto i løbet 1-5 bankdage.

Kan jeg låne, selvom min økonomi er dårlig?

Det er ikke op til Samlelaan.net at vurdere, om din økonomi er god eller dårlig. Bankerne laver en individuel kreditvurdering af dig og baserer deres lånetilbud på de oplysninger, som du har udfyldt i vores låneformular. Du kan øge dine chancer for at få et samlelån ved at ansøge med en medansøger.

Hvor meget kan jeg samle lån for?

Du kan samle lån op til 400.000 kr. gennem Samlelaan.net.

Hvilke krav er der til mig som låntager?

Samlelaan.net’s samarbejdspartnere har ikke nødvendigvis de samme krav til låntagere. Derfor kan du blive godkendt af nogle og afvist andre. Som udgangspunkt gælder følgende krav:

  • Du må ikke være registreret i RKI.
  • Du skal minimum være 18 år.
  • Der kan være et minumumskrav til din indtægt.
  • Du skal have dansk adresse.
Kan jeg få et lån til kontant udbetaling udover samlelånet?

Ja, det er muligt for dig at et lån til kontant udbetaling udover det beløb, som du ønsker at samle lån for. Du kan angive dette oppe i formularen ved at svare ja til spørgsmålet “ønsker du penge til kontant udbetaling, udover de lån du vil samle?”. Herefter skal du blot indtaste beløbet på det lån, du ønsker at få udbetalt.

Koster det mig noget at anvende Samlelaan.net?

Nej, det er 100 % gratis og uforpligtende at ansøge om online samlelån gennem Samlelaan.net. Desuden tillægges der ikke omkostninger på dit lån ved vores unikke koncept - dine lånevilkår vil være de samme som dem, du får tilbudt direkte på bankernes hjemmesider.

Hvor lav kan min ydelse blive?

Der er flere muligheder for at opnå en lav ydelse. Eksempelvis kan du i vores låneformular forlænge løbetiden og dermed sænke den månedlige ydelse. Den månedlige ydelse fastsættes ikke af Samlelaan.net, men af vores banksamarbejdspartnere ud fra dit ønskede samlelån, tilbagebetalingstid, renter og andre gebyrer.

Hvor lang er tilbagebetalingstiden?

Du kan ansøge om en tilbagebetalingstid på 1-12 år (12-144 måneder). Du kan således til dels selv bestemme, hvor lang tilbagebetalingstiden skal være. Der kan dog opstå situationer, hvor Samlelaan.net’s banksamarbejdspartnere tilbyder dig samlelån med enten længere eller kortere tilbagebetalingstid end ønsket.

Kan jeg tage et lån, hvis jeg har en beskyttet adresse?

Ja, det er muligt at tage lån, selvom du har beskyttet adresse, men ikke anbefalet.

Det er muligt at optage et lån med adressebeskyttelse, men det er op til de enkelte banker, hvorvidt de tillader det eller ej. Ofte vil du blive bedt om at ophøre adressebeskyttelsen i den periode lånet ønskes eller benytte alternativ dokumentation. For at du kan modtage flest mulige lånetilbud og dermed få det billigste lån, anbefaler Samlelaan.net ikke, at du har adressebeskyttelse i perioden lånet ønskes.

Hvordan tjener Samlelaan.net penge?

Når en bruger vælger at optage et samlelån gennem vores koncept, modtager Samlelaan.net en lille provision fra den valgte samarbejdspartner.

Kan jeg fortryde et lån?

Ja, det er til enhver tid muligt at fortryde et lån (kreditaftale). Bestemmelserne står i kreditaftalelovens §19, som skriver, at låntager kan fortryde en aftale om en finansieringsaftale inden for 14 dage.

Hvordan kan du få hjælp?

Har du behov for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på 38 41 03 02. Du kan også skrive en mail til kundeservice@samlelaan.net, hvor du vil få svar inden for 24 timer på hverdage.

Vis mere

Vi er klar til at hjælpe

52 10 50 24 Chat med os
Åbningstider
Mandag–fredag:
09:00–17:00
Lørdag–søndag:
Lukket
? !