Forfattere og eksperter

Vi er e-mærket!
e-mærket er din garanti for tryg og sikker handel på nettet
  • Løbende kontrol af webshop
  • Køberbeskyttelse på 10.000 kr.
  • Aktiv bekæmpelse af it-kriminalitet
28. oktober 2020

Forfattere hos Samlelaan.net

Her kan du læse mere om de forskellige forfattere, der skriver indhold her på Samlelaan.net. I følgende kan du læse mere om de enkelte forfattere og deres viden og erfaring. Såfremt du ønsker at kontakte en af vores  forfattere, kan du ligeså finde deres emailadresse og LinkedIn profil.

Joachim Brodersen Kommunikation, indhold og analyse Joachim arbejder med kommunikation og analyse på Lånio.dk. Han har siden 2018 skrevet artikler og foretaget undersøgelser om danskernes privatøkonomi. Joachim har flere års erfaring med SEO, research og analyse som han bruger til at formidle finansnyheder i Danmark. Han har flere gange fået sit arbejde udgivet i forskellige danske medier, herunder BT.
Kontakt mig:
Signe Kirk Andersen Skribent og kommunikationsekspert Signe arbejder som kommunikationsansvarlig på Lånio.dk. Hun fokuserer især på privatøkonomi og laver blandt andet indhold til blog såvel som sociale medier. Hun er i særlig grad optaget af at gøre komplicerede finansielle begreber nemmere at forstå. Signe har medvirket som paneldeltager indenfor crowdlending og blogger desuden også hos IVÆKST.
Kontakt mig:
Mark Thorsen CEO & stifter Mark Thorsen er direktør for og ejer af Lånio.dk. Han har arbejdet med banksektoren siden 2012 og har indgående kendskab til markedet for banklån. Til dagligt arbejder Mark med de danske banker og finansieringsselskaber med henblik på at skabe et mere gennemsigtigt marked for banklån, og han er blandt andet omtalt i dagbladet Børsen. Han har også kvalificeret sig til at deltage i EY Entrepreneur of the Year i 2018 og 2019, ligesom selskabet bag Lånio.dk har modtaget to Gazeller i 2019 og 2020.
Kontakt mig:

Eksterne eksperter

Nedenfor kan du læse mere om de eksterne eksperter, der har været med til at bidrage med deres ekspertise på Samlelaan.net. Ved at videregive deres viden og erfaring om det finansielle marked til os, kan vi give dig endnu bedre tips og råd, såfremt du ønsker at tage et lån gennem Samlelaan.net. Alle vores eksterne eksperter har frivilligt bidraget med deres råd til sidens indhold.

Carsten Lund fra Økonomihus.dk Økonomisk rådgiver Carsten Lund er økonomisk rådgiver og ejer af Økonomihus.dk. Carsten har arbejdet i den finansielle sektor i 19 år, hvor han både har arbejdet i Max Bank og Nordea som bankrådgiver og filialchef. Han har drevet Økonomihus.dk siden 2011, hvor han hjælper både private- og erhvervskunder ved at skabe merværdi samt overblik og tryghed i økonomien.
Kontakt mig:
Susanne Arvad fra Arvad Finanshus Direktør og ejer Susanne Arvad er direktør og ejer af Arvad Finanshus. Huset yder uvildig økonomisk rådgivning til både virksomheder og private. Susanne har mere end 30 års erfaring fra den finansielle sektor, hvor de seneste 14 år har været som selvstændig uvildig økonomisk rådgiver. Arvad Finanshus’ mål er at give kunden den nødvendige viden, der gør den enkelte bedre til at tage den rette beslutning. Finanshusets indsats og rådgivning gavner både kundernes økonomi og livskvalitet.
Kontakt mig:
Sarah Ophelia Møss Iværksætter, sociolog og forfatter Sarah Ophelia Møss er iværksætter, sociolog og forfatter til bogen Den lille guide til investering Hun skaber 'rum for læring' på investeringsfeltet med sine virksomheder Ophelia Invest og Forlaget Penge. Hun driver desuden Facebook-grupperne Aktieklubben Danmark og Kvindelogen.
Kontakt mig: