Sådan tjener vi penge

A 100% A
Tekststørrelse
Opdateret: 01. juni 2022

Sådan tjener vi penge på Samlelaan.net

Det er altid gratis og uforpligtende for vores brugere at anvende de services, vi tilbyder på Samlelaan.net. Det gælder både indholdet på vores hjemmeside og vores sammenligningstjeneste. Det gør sig også gældende, såfremt du blot ønsker at se, hvilke lånetilbud vores partnere kan tilbyde dig.

Når du godkender og underskriver et lån, som vores samarbejdspartner har tilbudt dig, vil vi få udbetalt en henvisningskommission. Prisen på det lån, du takker ja til, vil ikke blive højere pga. kommissionen. Denne er udelukkende betalt af vores samarbejdspartnere.

Vi bruger kommissionen på at udvikle vores service, så vi altid kan tilbyde den bedste mulige oplevelse til vores brugere. Det sker ved udvide vores partnerskaber med flere banker, udvikling af vores låneguides og optimering af vores hjemmeside, så det kan blive så nemt og hurtigt som muligt at sammenligne samlelån.

Vi opdaterer løbende vores hjemmeside og service efter den feedback, vi modtager fra vores brugere, så den hele tiden stemmer overens med brugernes behov. Vi tager forbehold for tastefejl og andre skrivefejl. Priseksemplerne på vores indholdssider er fiktive, og du vil blive tilbudt vilkår baseret på din individuelle kreditvurdering.

Samlelån.net låneproces og sådan tjener vi penge

Sådan fungerer vores forretningsmodel

Når du udfylder vores ansøgningsformular, som findes på de fleste af vores sider, kan vi sende din personlige låneansøgning ud til flere banker på én gang. Derefter sender bankerne deres skræddersyede lånetilbud tilbage til dig, som du nemt kan sammenligne. Du finder dine tilbud i vores låneportal, som du får adgang til, så snart din ansøgning er gennemført.

Vi sender din ansøgning til alle vores samarbejdspartnere og forfordeler derfor ingen af vores partnere frem for andre. På den måde sikrer vi en lige konkurrence mellem bankerne, og de må give deres bedste lånetilbud for at få dig som kunde.

Det er altid gratis for dig at udfylde formularen og modtage lånetilbud. Når du har modtaget dine tilbud, kan du også gratis bruge sammenligningsportalen til at se de priser, du bliver tilbudt. Det eneste, du betaler for, er det lån, du godkender og underskriver. Du kan læse mere om vores mission og værdier på siden om os.

Om vores samarbejdspartnere

Alle vores samarbejdspartnere er reguleret af Finanstilsynet. På den måde kan du være sikker på at få tilbudt konkurrencedygtige lånetilbud fra troværdige långivere.

Vælger du at godkende et lån gennem vores låneportal, vil du blive tilsendt en lånekontrakt af den valgte samarbejdspartner. Vi anbefaler altid, at du dobbelttjekker informationerne i din lånekontrakt.

Vores samarbejdspartnere repræsenterer ikke hele det danske lånemarked, og vores service kan derfor ikke anses som en fuldstændig sammenligning af det danske lånemarked. Når vi skriver “billigste lån”, henviser vi altid til de lån, du vil blive tilbudt her på siden.