Sådan tjener vi penge

A 100% A
Tekst str.
Læsetid: 2 min.
Opdateret: 20. september 2022

Sådan tjener vi penge på Samlelaan.net

Det er altid gratis og uforpligtende for vores brugere at anvende de services, vi tilbyder på Samlelaan.net. Det gælder både indholdet på vores hjemmeside og vores sammenligningstjeneste. Det gør sig også gældende, såfremt du blot ønsker at se, hvilke lånetilbud vores partnere kan tilbyde dig.

Når du godkender og underskriver et lån, som vores samarbejdspartner har tilbudt dig, vil vi få udbetalt en henvisningskommission. Prisen på det lån, du takker ja til, vil ikke blive højere pga. kommissionen. Denne er udelukkende betalt af vores samarbejdspartnere.

Vi bruger kommissionen på at udvikle vores service, så vi altid kan tilbyde den bedste mulige oplevelse til vores brugere. Det sker ved udvide vores partnerskaber med flere banker, udvikling af vores låneguides og optimering af vores hjemmeside, så det kan blive så nemt og hurtigt som muligt at sammenligne samlelån.

Vi opdaterer løbende vores hjemmeside og service efter den feedback, vi modtager fra vores brugere, så den hele tiden stemmer overens med brugernes behov. Vi tager forbehold for tastefejl og andre skrivefejl. Priseksemplerne på vores indholdssider er fiktive, og du vil blive tilbudt vilkår baseret på din individuelle kreditvurdering.

Samlelån.net låneproces og sådan tjener vi penge

Sådan fungerer vores forretningsmodel

Når du udfylder vores ansøgningsformular, som findes på de fleste af vores sider, kan vi sende din personlige låneansøgning ud til flere banker på én gang. Derefter sender bankerne deres skræddersyede lånetilbud tilbage til dig, som du nemt kan sammenligne. Du finder dine tilbud i vores låneportal, som du får adgang til, så snart din ansøgning er gennemført.

Vi sender din ansøgning til alle vores samarbejdspartnere og forfordeler derfor ingen af vores partnere frem for andre. På den måde sikrer vi en lige konkurrence mellem bankerne, og de må give deres bedste lånetilbud for at få dig som kunde.

Det er altid gratis for dig at udfylde formularen og modtage lånetilbud. Når du har modtaget dine tilbud, kan du også gratis bruge sammenligningsportalen til at se de priser, du bliver tilbudt. Det eneste, du betaler for, er det lån, du godkender og underskriver. Du kan læse mere om vores mission og værdier på siden om os.

Om vores samarbejdspartnere

Alle vores samarbejdspartnere er reguleret af Finanstilsynet. På den måde kan du være sikker på at få tilbudt konkurrencedygtige lånetilbud fra troværdige långivere.

Vælger du at godkende et lån gennem vores låneportal, vil du blive tilsendt en lånekontrakt af den valgte samarbejdspartner. Vi anbefaler altid, at du dobbelttjekker informationerne i din lånekontrakt.

Vores samarbejdspartnere repræsenterer ikke hele det danske lånemarked, og vores service kan derfor ikke anses som en fuldstændig sammenligning af det danske lånemarked. Når vi skriver “billigste lån”, henviser vi altid til de lån, du vil blive tilbudt her på siden.

Spørgsmål og svar

Hvordan virker Samlelaan.net’s koncept?

Med Samlelaan.net’s unikke koncept er det nemmere, hurtigere og mere overskueligt for dig at samle lån online. Du udfylder én ansøgning. Herefter sætter vi bankerne i konkurrence om at give dig det bedste samlelån. Du modtager dine lånetilbud i vores platform, og du kan her nemt vælge dét lån, der passer dig bedst.

Hvilke fordele giver Samlelaan.net’s koncept mig?

Samlelaan.net fokuserer 100% på samlelån, hvilket sikrer dig en optimal låneproces, når du ønsker at samle gæld. Du sparer både tid og besvær ved at benytte dig af Samlelaan.net, hvor du med en enkelt ansøgning når ud til flere banker. Du undgår dermed at udfylde et hav af låneansøgninger. Bankerne ved, at de er i konkurrence med hinanden om at give dig det bedste lånetilbud, så dit samlelån bliver så billigt som muligt.

Hvilken rente får jeg?

Det er ikke op til os at fastsætte din rente, men vi kan vise dig bankernes minimum- og maksimumrente. Du kan få en rente rente ned til 3,49%, når du ansøger igennem Samlelaan.net. Du kan maksimalt få tilbudt en ÅOP på 25%. Hver enkelt bank afgør på baggrund af deres kreditvurdering af dig, hvilken rente de kan tilbyde i deres skræddersyede lånetilbud til dig.

Hvad er ÅOP?

ÅOP er en forkortelse for årlige omkostninger i procent og betegner således, hvor meget du skal betale samlet set i årlige omkostninger i forhold til det beløb du låner. Det indebærer alle omkostninger, der er forbundet med lånet. Du bør altid se på lånets ÅOP, når du vurderer lånetilbud.

Hvornår kan penge være på min konto?

Når du har ansøgt om samlelån igennem Samlelaan.net, vil du indenfor 2 hverdage modtage dine lånetilbud. Når du modtager dine lånetilbud, vil du samtidig blive oplyst om bankernes udbetalingstid.

Ønsker du at indfri din gæld selv, vil lånet blive overført til dig i løbet af 2 hverdage, efter du har underskrevet låneaftalen.

Ønsker du, at banken indfrier gælden for dig, vil banken indfri dine eksisterende lån, og du vil i stedet overgå til den nye låneaftale med den pågældende bank. Din ansøgning vil blive behandlet i løbet af 2 hverdage.

Ønsker du at låne et kontant beløb udover det beløb, som du ønsker at samle lån for, vil dette lån blive udbetalt til din konto i løbet 1-5 bankdage.

Kan jeg låne, selvom min økonomi er dårlig?

Det er ikke op til Samlelaan.net at vurdere, om din økonomi er god eller dårlig. Bankerne laver en individuel kreditvurdering af dig og baserer deres lånetilbud på de oplysninger, som du har udfyldt i vores låneformular. Du kan øge dine chancer for at få et samlelån ved at ansøge med en medansøger.

Hvor meget kan jeg samle lån for?

Du kan samle lån op til 400.000 kr. gennem Samlelaan.net.

Hvilke krav er der til mig som låntager?

Samlelaan.net’s samarbejdspartnere har ikke nødvendigvis de samme krav til låntagere. Derfor kan du blive godkendt af nogle og afvist andre. Som udgangspunkt gælder følgende krav:

  • Du må ikke være registreret i RKI.
  • Du skal minimum være 18 år.
  • Der kan være et minumumskrav til din indtægt.
  • Du skal have dansk adresse.
Kan jeg få et lån til kontant udbetaling udover samlelånet?

Ja, det er muligt for dig at et lån til kontant udbetaling udover det beløb, som du ønsker at samle lån for. Du kan angive dette oppe i formularen ved at svare ja til spørgsmålet “ønsker du penge til kontant udbetaling, udover de lån du vil samle?”. Herefter skal du blot indtaste beløbet på det lån, du ønsker at få udbetalt.

Koster det mig noget at anvende Samlelaan.net?

Nej, det er 100 % gratis og uforpligtende at ansøge om online samlelån gennem Samlelaan.net. Desuden tillægges der ikke omkostninger på dit lån ved vores unikke koncept - dine lånevilkår vil være de samme som dem, du får tilbudt direkte på bankernes hjemmesider.

Hvor lav kan min ydelse blive?

Der er flere muligheder for at opnå en lav ydelse. Eksempelvis kan du i vores låneformular forlænge løbetiden og dermed sænke den månedlige ydelse. Den månedlige ydelse fastsættes ikke af Samlelaan.net, men af vores banksamarbejdspartnere ud fra dit ønskede samlelån, tilbagebetalingstid, renter og andre gebyrer.

Hvor lang er tilbagebetalingstiden?

Du kan ansøge om en tilbagebetalingstid på 1-12 år (12-144 måneder). Du kan således til dels selv bestemme, hvor lang tilbagebetalingstiden skal være. Der kan dog opstå situationer, hvor Samlelaan.net’s banksamarbejdspartnere tilbyder dig samlelån med enten længere eller kortere tilbagebetalingstid end ønsket.

Kan jeg tage et lån, hvis jeg har en beskyttet adresse?

Ja, det er muligt at tage lån, selvom du har beskyttet adresse, men ikke anbefalet.

Det er muligt at optage et lån med adressebeskyttelse, men det er op til de enkelte banker, hvorvidt de tillader det eller ej. Ofte vil du blive bedt om at ophøre adressebeskyttelsen i den periode lånet ønskes eller benytte alternativ dokumentation. For at du kan modtage flest mulige lånetilbud og dermed få det billigste lån, anbefaler Samlelaan.net ikke, at du har adressebeskyttelse i perioden lånet ønskes.

Hvordan tjener Samlelaan.net penge?

Når en bruger vælger at optage et samlelån gennem vores koncept, modtager Samlelaan.net en lille provision fra den valgte samarbejdspartner.

Kan jeg fortryde et lån?

Ja, det er til enhver tid muligt at fortryde et lån (kreditaftale). Bestemmelserne står i kreditaftalelovens §19, som skriver, at låntager kan fortryde en aftale om en finansieringsaftale inden for 14 dage.

Hvordan kan du få hjælp?

Har du behov for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på 38 41 03 02. Du kan også skrive en mail til kundeservice@samlelaan.net, hvor du vil få svar inden for 24 timer på hverdage.

Vis mere

Vi er klar til at hjælpe

52 10 50 24 Chat med os
Åbningstider
Mandag–fredag:
09:00–17:00
Lørdag–søndag:
Lukket
? !